To je to što me zanima!

Rihanna na PETA-inoj listi najgore odjevenih osoba...

Naomi Campbell je među prvima '90.-ih godina izjavila da će radije hodati gola nego nositi krzno, a poslije nje to su učinile mnoge poznate osobe...
Vidi originalni članak

Među favoritima za dodjelu nagrade najgore odjevenih slavnih osoba u 2009. godini po izboru PETA-e, organizacije koja se bori za etično ponašanje s životinjama, nalaze se Rihanna (21), Kate Moss (35), Catherine Zeta-Jones (40) i Elizabeth Hurley (44). Pobjednik će se izglasati preko internet ankete na stranici www.peta.org. Nagradu će u veljači dodijeliti kći Paula McCartney, Stella McCartney (38), vegeterijanka i dizajnerica poznata po tome što odbija koristiti materijale od kože i krzna pri stvaranju svoje odjeće. Prošle godine među nominiranima su se našle Paris Hilton (28) i Christina Ricci (29) koja je rekla:
- Nisam mislila nikome nauditi svojom neosjetljivošću, primila sam poruku jasno i glasno. Ispričavam se za svoje postupke. - izjavila je tada glumica.

KRIVI SU I DIZAJNERI?
Karl Lagerfeld je na kacige za motore stavio krzno malih činčila, a Dolce&Gabbana, Louis Vuitton, Fendi i Prada dodali su krzno na svoje jakne i torbe. Poznatima koji nose njihovu krznenu odjeću na raznim dodjelama ne smeta što na sebi nose mrtvu životinju i što time u svijetu promoviraju određene trendove.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • vedran_zgb 30.12.2009.

    kolko god nomimnirana rihanna bila od strane PETE cura se inace presavrseno oblaci, stvarno ima stila...

  • svi_smo_doma 30.12.2009.

    ... a i babe su mrske...

  • axlica 29.12.2009.

    e al to krzno je totalno odurno i sasvim nepotrebno. mislim, na jebene kacige???? koji k??????????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare