To je to što me zanima!

Rihanna objavila seksi fotku i pohvalila se novom frizurom

Za Rihannu više nije neobično kad objavljuje provokativne fotografije na Twitteru. Pjevačica se priprema za svjetsku turneju na koju kreće sljedeći tjedan
Vidi originalni članak

Gotovo svaki tjedan pjevačica iznenadi s novom frizurom. Nakon što je Rihanna (24) skratila kosu u studenom, nekoliko tjedana nosila je ekstenzije da bi ih sada opet skinula. 

Novu frizuru pokazala je u nedjelju dok se odlazila zabaviti u jedan holivudski klub. Isto jutro na Twitteru je objavila fotografiju sa snimanja u toplesu. Grudi je prekrila ručnikom.

Usne je istaknula crvenim ružom, a nokte lakom u istoj boji. Za Rihannu više nije neobično kad objavljuje provokativne fotografije na Twitteru. 

Pjevačica se priprema za svjetsku turneju na koju kreće sljedeći tjedan. Naporno je radila ne plesnim koracima kako bi usavršila sve koreografije.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • MonaLiza_1 29.01.2013.

    Prelijepa djevojka..šteta ako je istina ono što se piše o njoj...

  • THUG LIFE 29.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • KanaanZg 29.01.2013.

    Ružna ženska, deformirana faca, ružna usta, a pogotovo kad ih otvara...kome ona može bit sexy? Samo klincima i ružnim ženama

Komentiraj...
Vidi sve komentare