To je to što me zanima!

Rihanna pobjegla na plažu, nema optužnice za Chrisa

Pretučena pjevačica prvi se put nakon incidenta pojavila u javnosti. Fizički ožiljci su nestali, ali se vidi kako oni emocionalni neće otići tako brzo
Vidi originalni članak

Pjevačica s Barbadosa, koju je nedavno pretukao dečko Chris Brown (19), napokon se pojavila u javnosti nakon premlaćivanja. Iako se čini da su tjelesne ozljede na njezinu licu zacijelile, Rihanna (21) je izgledala tužno i depresivno dok se u subotu sunčala u privatnoj vili u Meksiku. Bila je sama. Ona je dosad izbjegavala izlaziti u javnost jer joj je bilo neugodno.
U međuvremenu, glasnogovornik policije u Los Angelesu otkrio je da pjevačica još nije podnijela tužbu protiv nasilnika.
- Trenutačno nemamo dovoljno dokaza za podizanje optužnice - bio je kratak djelatnik policije. Ako slučaj i dođe do suda, mladi nasilni glazbenik navodno će se braniti samoobranom.
- Chris je već krenuo graditi obranu. Reći će da je Rihanna bacila telefon na njega, potom ga udarila u glavu te je tek tad reagirao - otkriva izvor blizak Brownu, koji je nakon incidenta pušten uz jamčevinu nakon što je bio optužen zbog prijetnji.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • cvena 27.02.2009.

    pa jel nije ona crnkinja??

  • Fichomir 27.02.2009.

    \"Bacila je telefon na njega i udarila ga\" da vjerovatno ga je našorala tolko da mu je glava otpala, pa je jadan morao vratiti onoliko...

  • idich 27.02.2009.

    koliko zena biva pretuceno,nije ona jedina,a njoj je to svejedno jer ni ona nije nista bolja od njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare