To je to što me zanima!

Rihanna pozirala bez gaćica: Volim se osjećati kao žena...

Pjevačica se razgolitila za naslovnicu američkog časopisa GQ. Rihanna je preko ramena samo prebacila kožnu jaknicu dok golo međunožje prekriva rukama
Vidi originalni članak

Barbadoška pjevačica na društvenim mrežama stalno 'bombardira' svojim golišavim fotografijama, no ovoga puta njezini obožavatelji imaju je priliku vidjeti u sasvim drukčijem izdanju. Rihanna (24) pozirala je bez gaćica na naslovnici američkog časopisa GQ za mjesec prosinac. Preko ramena je prebacila kožnu jaknicu dok je rukama prekrila golo međunožje. U prvom planu ispod njezinih golih grudi velika je tetovaža, jedna od brojnih iz njezine kolekcije. 

U intervjuu je progovorila o ljubavi.

- Zbog ljubavi odemo tamo gdje vjerojatno nikada ne bismo otišli. No mislim da svi ipak imaju svoje granice - rekla je pjevačica koja je nedavno demantirala tvrdnje da je ponovno u vezi s bivšim dečkom Chrisom Brownom koji ju je 2009. brutalno pretukao.

- Volim se osjećati kao žena - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • abmob 14.11.2012.

    ili se skini ili se nemoj. to sto prikrivas koku te cini jadnijom. uostalom, zalosno je to kada se osjecas kao zena kad si gola. a valjda je musko pa prikriva, tko to zna hahahhahaha!!

  • riki1980 13.11.2012.

    Pa kako se osjećaju žene u gaćicama?

  • axlica 13.11.2012.

    voli se osjećati kao žena i onda si napravi mušku frizuru. jebeno

Komentiraj...
Vidi sve komentare