To je to što me zanima!

Rihanna se boji da Chris ne objavi njihov kućni pornić?

Navodno su Chris i Rihanna prilično perverzni. Ona se voli igrati s ulogama i oblačiti kao domina. Brown navodno ima 'cijelu tonu' seksi materijala
Vidi originalni članak

Oni su imali nebrojeno puno divljih noći u krevetu, a Chris je snimio mnoge od njih... Oboje imaju prilično perverzne crte u karakteru, otkrio je neimenovani izvor američkom magazinu 'Star'.
Isti magazin tvrdi da bi Chris Brown (19) mogao i objaviti neke od tih snimki, a Rihanna (21) je navodno prestravljena od straha zbog toga. Izvor koji je pričao s magazinom tvrdi da se pjevačica u krevetu voli igrati s ulogama te da se voli oblačiti kao domina. To i nije tako teško povjerovati s obzirom da ona na svojim nastupima najčešće ima kostime inspirirane sado mazo odjećom.
- Rihanna nema problema sa svojom seksualnošću, ali nasmrt je preplašena da bi ju u takvom izdanju mogli vidjeti prijatelji i obitelj. Jako ju je sram zbog cijelog slučaja s premlaćivanjem. Već je dovoljno istraumatizirana i učinit će sve što treba da cijela ta priča napokon nestane iz medija. Zato je sada posljednja stvar koju ona želi da internet preplave snimke njenog seksa. Rihanna je zapravo vrlo privatna osoba - kazao je isti izvor za 'Star'.
Objavljivanje filmića bi moglo dodatno ugroziti odnos Rihanne i Chrisa, koji su svoju vezu 'zamrznuli' na neko vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_33770 20.03.2009.

    pitam se samo ko sve to zna.. jel im ta osoba držala svijeću ili ih snimala da zna šta rade u krevetu i šta imaju na sebi??

  • opera 20.03.2009.

    cura odlicno pjeva,i ima super pjesme! mlada je,ima tek 21 pa se nekako nadam da ce se opametit!

  • luna2 20.03.2009.

    ma da ona je vidjela ševkin kućni uradak ,i naravno jer je ljubomorna na naše cvijeće ,brže bolje snimila filmić zamislite sa svojim dečkom ,koji je usput crnac ! A zbilja ne kužim ,ma ne moram i ja to probat..

Komentiraj...
Vidi sve komentare