To je to što me zanima!

Rihanna u grudnjaku i minici prošetala trudnički trbuščić

Pjevačica se odlučila za kombinaciju koja joj je jedva prekrila strateške dijelove, a njezin je trudnički trbuh privlačio najviše pažnje
Vidi originalni članak

Pjevačica i poduzetnica Rihanna (34) često se hvali svojim trudničkim trbuhom, a sad ga je odlučila golišavog pokazati u minijaturnoj modnoj kombinaciji. Odjenula je svjetlucavi srebrni grudnjak koji joj je grudi jedva držao na mjestu i uparila ga s crnom kožnom jaknom i kratkom minicom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zvijezda je oči sakrila od bljeskalica fotoaparata crnim sunčanim naočalama dok je spretno koračala u visokim crnim kožnim čizmama. Rihanna je svoje modne kombinacije prilagodila trbuhu, a toplo vrijeme omogućava nošenje joj manje odjeće.

Rihanna je trudnoću objavila početkom godine, a ona i reper Asap Rocky (33) dobit će svoje prvo dijete tijekom ljeta. Iako pjevačica nije točno otkrila kad treba roditi, brojni obožavatelji izračunali su da bi to svakako trebalo biti u lipnju ili srpnju. 

Djetetov spol ni moguće ime zaljubljeni par još nije otkrio, no jasno je da Rihanna jedva čeka postati majka. Na Instagramu često objavljuje outfite koji ističu njezin trbuh, a obožavatelji je preplavljuju komentarima podrške i komplimentima.

RIHANNA SLAVI 34. ROĐENDAN Prodavala je odjeću na ulici, otac ju je iskorištavao, dečko je tukao, a sada je milijunašica

- 'Prekrasna si, i dalje ne mogu vjerovati da si trudna', 'Najljepša trudnica na svijetu', 'Pokaži taj trbuh!' - pisali su joj.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bree77 17.03.2022.

    Cijepljena od dobrog ukusa.

  • Rara Avis_1 17.03.2022.

    Ovo nije lijepo ni ugodno gledati

  • jopajopica12 17.03.2022.

    meni je bilo neugodno se skinuti u dvodijelni kupaći dok sam bila trudna...ali očito sam ja pored novo normalnog luda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare