To je to što me zanima!

Rihanna uputila javnu ispriku muslimanima: 'Teško mi je...'

Na društvenim mrežama muslimani su tražili ispriku od pjevačice zbog pjesme koju je puštala tijekom svoje modne revije donjeg rublja. Rihanna se naposljetku javno ispričala
Vidi originalni članak

Pjevačica Rihanna (32) našla se na udaru kritika jer je tijekom svoje modne revije donjeg rublja puštala pjesmu koja je sadržavala sveti islamski tekst mladih. Vrtjela se pjesma 'Doom' londonske producentice Coucou Chloe, a sadrži sveti islamski tekst hadis, koji je, prema vjerovanju muslimana, izgovorio prorok Muhamed za svoga života. Sporni glazbeni isječak u remixu je ubrzan, no oni koji znaju o čemu se radi lako su prepoznali riječi i njihovo porijeklo.

POGLEDAJTE VIDEO: Rihanna istaknula stražnjicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na društvenim mrežama muslimani su tražili ispriku od pjevačice zbog toga, a naposljetku je to i učinila. Javno im se ispričala preko Instagram 'storyja'. 

- Želim se zahvaliti muslimanskoj zajednici što je ukazala na veliki propust koji se slučajno dogodio tijekom revije Savage x Fenty. Ispričavam se zbog ove nepromišljene pogreške. Svjesna sam da smo povrijedili našu muslimansku braću i sestre i teško mi je zbog toga -  napisala je Rihanna pa dodala:

SKANDAL NA REVIJI Rihanna uvrijedila muslimane: 'Ovo je sramota, želimo ispriku'

- Nadam se da je svima jasno da ovo nije bilo namjerno i da se ne rugam s tuđim religijama i božanstvima. Pobrinut ću se da se ovakvo što ne dogodi u budućnosti. Hvala za oprost i razumijevanje.

Ispričala se i producentica pjesme, koja je napisala objavu na Twitteru.

- Duboko se ispričavam svima koje sam uvrijedila svojom pjesmom. Sporne dijelove koji se čuju u pjesmi preuzela sam s interneta i nisam znala da se radi o hadithu. Preuzimam punu odgovornost jer nisam na vrijeme proučila o čemu tekst zapravo govori - poručila je.

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • daninoć 06.10.2020.

    Nek si se ti njima ispričala, da nam se ne uvrijede.

  • K_I_N_G 06.10.2020.

    zna se koga i sto rihanna promovira.. ali sve bi joj oprostio stari moj..

  • 06.10.2020.

    Onda bi se trebali pobuniti direktno kod producentice, zna se da pjesma nije snimljena za religijske svrhe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare