To je to što me zanima!

Rihanna uvrijedila muslimane: 'Ovo je sramota, želimo ispriku'

Pjesma koju je pop zvijezda iskoristila na svojoj reviji donjeg rublja sadrži sveti islamski tekst hadis, koji je, prema vjerovanju muslimana, izgovorio prorok Muhamed za svoga života te ih je to povrijedilo
Vidi originalni članak

Video koji je osvanuo na društvenim mrežama, a prikazuje manekenke dok nose komade iz Rihannine kolekcije Savage x Fenty, dok se u pozadini vrti pjesma 'Doom' londonske producentice Coucou Chloe, pokrenuo je lavinu negativnih komentara muslimana, čije je osjećaje pop zvijezda povrijedila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Spomenuta pjesma sadrži sveti islamski tekst hadis, koji je, prema vjerovanju muslimana, izgovorio prorok Muhamed za svoga života. Sporni glazbeni isječak u remixu je ubrzan, no oni koji znaju o čemu se radi lako su prepoznali riječi i njihovo porijeklo.

Na društvenim mrežama revoltirani muslimani od Rihanne (32) traže ispriku za ovaj, kako kažu, nepromišljen čin koji ih je duboko povrijedio, poigravajući se s onime što im je sveto. 

RAZVESELILA FANOVE Rihanna pozirala u prozirnom donjem rublju: Šefica se vratila

Pišu pop zvijezdi kako je riječ o 'otvorenom nepoštovanju njihove religije, koje se više ne može ignorirati', 'velikoj sramoti i propustu', a neki su primijetili i kako je Rihanna 'godinama bila u vezi s muslimanom te da bi morala znati bolje od ovoga'.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • deKaless 06.10.2020.

    a i njih sve vrijeda, nek stanu na loptu vise

  • 06.10.2020.

    Rihanna komad.

  • universe 06.10.2020.

    "Čovjek je religiozna životinja. Jedina životinja koja voli svoga bližnjega i prereže mu vrat ako je nečija religija drugačija od njegove. Načinio je groblje od globusa u pokušaju da učini sve kako bi prokrčio stazu svome bratu na putu do ''nebeskog blaženstva''." - Mark Twain

Komentiraj...
Vidi sve komentare