To je to što me zanima!

Rihanni će trebati aspirin: Seka se obrijala poput nje

Seka Aleksić ponosno je pokazivala frizuru “a la Rihanna”. Pjevačica je prije nekoliko mjeseci otkrila tetovažom koliko je fascinirana Rihannom
Vidi originalni članak

Seka Aleksić (28) novu frizuru pokazala je na beogradskom partyju u povodu izlaska stotog broja časopisa “Hello!”. Narodnjačka zvijezda stigla je sa zaručnikom Veljkom Piljikićem (26). Ponosno je pokazivala frizuru “a la Rihanna”. Fascinaciju r’n’b pjevačicom Seka je prvi put otkrila prije nekoliko mjeseci pokazavši tetovirane zvjezdice, koje joj sežu od ramena do lakta. Rihanni (21) zvjezdice idu od vrata do lopatica, a tetovirala ih je prije godinu dana. Seka još ima tetoviran tribal, majčino ime, slovo S te natpis “moje znanje je moja moć”. Kako bi što više nalikovala Rihanni, Seka je prije objave novog albuma otkrila kako se “preznojava” u teretani. Nadgleda je zaručnik, profesionalni boksač. Prije nekoliko godina težila je od 70 do 80 kilograma. Seka sada navodno ima 65 kilograma. Vidno mršavija prije nekoliko je dana nastupila u Skoplju. Ogolila je grudi i odjenula korzet s lancima sličan onomu kakav Rihanna nosi na nastupima. Seka je prošlih godina na svirke dolazila odjevena u hulahopke, iz kojih bi joj ispala stražnjica, te rublje sa zebrastim uzorkom.
Kaže da se “zakačila” na rokerski stil. Možda će tako početi odijevati i svoju čiuvavu, kojoj kupuje “krpice” vrijedne stotine eura.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • veneranda81 26.11.2009.

    nije joj uspjelo..

  • dark-magic 26.11.2009.

    a on trenira na njenim sisama, obzirom kolike su u boksacku vrecu stale nebi...

  • zmr 26.11.2009.

    Uuuuzaaaasnoooo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare