To je to što me zanima!

Rihanninom dečku prijeti zbog pucnjave devet godina zatvora: Na sudu je rekao da nije kriv

ASAP Rocky uhićen je u travnju ove godine u Los Angelesu zbog pucnjave na prijatelja, a u srijedu na suđenju izjasnio se nevinim. Ako ga proglase krivim, mogao bi dobiti i do devet godina zatvora
Vidi originalni članak

Dečko poznate pjevačice Rihanne (34), ASAP Rocky (33), u srijedu, 17. kolovoza pojavio se na sudu te se izjasnio nevinim za dva kaznena djela koja se odnose na incident iz studenog 2021. godine u kojem je reper navodno napao bivšeg prijatelja vatrenim oružjem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Reper je napustio sudnicu nakon što se izjasnio da nije kriv za ubojstvo bivšeg prijatelja u studenom na ulici u Hollywoodu.

Kako piše Complex, sljedeće suđenje za isti slučaj, prema izvješću, zakazano je za 2. studenog.

Asap Rocky je uhićen u travnju ove godine u Los Angelesu, a prema riječima svjedoka, glazbenik je u Los Angeles stigao privatnim avionom, a letio je iz Barbadosa, gdje je bio na odmoru s trudnom djevojkom Rihannom. Policajci su ASAP Rockyja dočekali na terminalu u zračnoj luci, stavili mu lisice i odveli ga. 

Inače, njegovo uhićenje povezano je s pucnjavom koja se dogodila u studenom 2021. godine. Žrtva te pucnjave tvrdi da je upravo ASAP Rocky pucao na njih tri ili četiri puta, piše NBC News

NOVOPEČENI RODITELJI NA SPOJU Rihanna, što si to obula? Čak je i njezin dečko prasnuo u smijeh

Policajci su rekli da se 6. studenog dogodila svađa između dva poznanika, koja je eskalirala i rezultirala time da je osumnjičeni Rocky pucao iz pištolja na žrtvu te pobjegao s mjesta događaja pješice s još dvojicom muškaraca. 

Reper im je, kaže žrtva napada, prišao s dvojicom nepoznatih ljudi, a u ruci je imao pištolj. Jedan metak mu je, navodno, okrznuo lijevu ruku.

PROVALIO JOJ U STAN Uhodio Taylor Swift, u sudnici podivljao: 'Želim zastupati sam sebe, neću ovog odvjetnika'

Svjedoci su rekli da je policija pretresla kuću repera i izašla s kutijom potencijalnih dokaza. 

Tužitelji su optužili repera iz Harlema, čije je pravo ime Rakim Mayers, u dvije točke za korištenje poluautomatskog vatrenog oružja za napad na Terella Ephrona, također poznatog kao A$AP Relli.

BIO NA SUDU Grdovića uhvatili s 2,3 promila alkohola: 'Nisam kriv, samo sam išao preparkirati auto'

Ako ga sud proglasi krivim, Rockyju prijeti zatvorska kazna od čak devet godina.

- Pucanje iz pištolja na javnom mjestu ozbiljan je prekršaj koji je mogao završiti s tragičnim posljedicama ne samo za osobu koja se nalazi na meti nego i za nedužne prolaznike koji posjećuju Hollywood - rekao je u ponedjeljak okružni tužitelj George Gascón.

TRAŽE SE IZJAVE SVJEDOKA Amber Heard bi ponovno mogla na sud, krivotvorila je putovnice

Podsjetimo, Rihana i ASAP Rocky u svibnju su dobili prvo dijete, a od tad ih rijetko viđamo u javnosti. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • japanokinezjapano 19.08.2022.

    Pa jel završilo tragično ili šta?ako ga je zveknuo, kako samo 9 godina? Jel ga je ubio ili samo ranio ili ništa, samo pucao? Računajući koliko love ima, ide nagodba i tačka.

  • XM12 19.08.2022.

    Sta, i njemu pistolj opalio slucajno kao i Baldwinu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare