Show

Komentari 0

Uhodio Taylor Swift, u sudnici podivljao: 'Želim zastupati sam sebe, neću ovog odvjetnika'

Uhodio Taylor Swift, u sudnici podivljao: 'Želim zastupati sam sebe, neću ovog odvjetnika'

Optužen je da se 26. ožujka ušuljao kroz nezaključana vrata jednog od doma Taylor Swift u New Yorku te da je 12. lipnja prijetio preko portafona. Bio je i u njezinoj kući u Tennesseeju, iako datum nije poznat

Jeste li vi svi najveći šaljivdžije u povijesti ili ste zapravo stvarni? Dokažite da ste stvarni, vikao je Joshua Christian (35) iz Brooklyna koji je optužen da je uhodio pjevačicu Taylor Swift (32) u njezinim domovima.

Razbjesnio se tijekom pojavljivanja pred sudom u subotu. Muškarac je zahtijevao da mu se dopusti da odustane od odvjetnika koji mu je dodijelio sud i da zastupa samog sebe. 

Optužen je da se 26. ožujka ušuljao kroz nezaključana vrata jednog od doma Taylor Swift u New Yorku te da je 12. lipnja prijetio preko portafona. Bio je i u njezinoj kući u Tennesseeju, iako datum nije poznat. Christian je uhićen u petak zbog uhođenja i kriminalnog upada u stan pjevačice. 

Ranije je poznat policiji jer je na Floridi uhićen zbog 'bezobzirne vožnje'. Posljednjih nekoliko mjeseci uhodio je pjevačicu. Najprije u njezinoj rezidenciji u New Yorku gdje navodno posjeduje nekoliko stanova. Stajao bi ispred njezine kuće, vrebao i čekao da se pojavi.

Najčitaniji članci