To je to što me zanima!

Rihannu napaljuju obdareni latinoamerički glumci u klinču

Volim porniće. Najviše me napaljuju oni s obdarenim latinoameričkim glumcima u glavnim ulogama. Brazilci su posebno privlačni, napisala je Rihanna na Twitteru
Vidi originalni članak

Ona ne može bez seksa. Rihanna u spavaćoj sobi voli koristiti lance i bičeve jer je to uzbuđuje. Obožavateljima se pohvalila kako je ovisna o filmovima za odrasle.

- Obožavam porniće. Najviše me napaljuju oni s obdarenim latinoameričkim glumcima u glavnim ulogama. Brazilci su posebno privlačni - napisala je na Twitteru. Kako kaže, u njima pronalazi najbolje ideje za seks. U intervjuu za Rolling Stone pjevačica s Barbadosa otkrila je kako uživa nositi minijaturne sado-mazo kostime jer se osjeća kao mazohist. Dodala je da u seksu voli grubosti i misteriozne muškarce.

- Uživam kad me partner veže za krevet i udara po guzi. Osjećam se bespomoćno, a to je mi je tako napaljujuće - rekla je pjevačica. Kako kaže, najugodnije se osjeća gola te često takva šeće po kući. Lisičine su joj dosadne, ali uživa kad je se snažno stisne rukama oko zapešća. Pjevačica se sa seksualnošću često poigrava i u glazbenim spotovima. U pjesmi 'S&M' simulira oralni seks s bananom, bičuje plesače, a američkog blogera i društvenog kroničara Pereza Hiltona vodi na uzici poput psa. Spot su zbog eksplicitnih scena zabranili u 11 zemalja, a na MTV-ju su ga emitirali u cenzuriranoj verziji.

U spotu 'Te Amo' pjevačica se mazila s francuskom manekenkom Laetitijom Castom, a u pjesmi 'Rude Boy' opjevala je erekciju. Prošle godine na koncertu u Miamiju na pozornicu je pozvala obožavateljicu. Plesala joj je u krilu i simulirala seks. Djevojka je vrištala od uzbuđenja dok je pjevačica mrdala bokovima i dirala je po grudima. S bivšim dečkom, reperom Chrisom Brownom (22), navodno je snimila kućni pornić. Neki pornomagazini htjeli su ga objaviti, ali Rihanna je tvrdila da ga je snimila djevojka slična njoj.

Prije dvije godine snimili su je kako u seks-shopu u Parizu kupuje igračke. Navodno je potrošila desetke tisuća kuna na vibratore, lisičine, maske, bičeve i sado-mazo kostime. Kupovala je i u seks- shopovima u Kanadi i Australiji. U intervjuu je priznala da je privlače lijepe djevojke.

- Eksperimentiranje je u ljudskoj prirodi. Mogu se zamisliti u vezi sa ženom - izjavila je Rihanna. 
Na Twitteru i Facebooku objavljuje fotografije na kojima se grli s prijateljicama i hvata ih za grudi i međunožje

Idi na 24sata

Komentari 61

  • homer tip 13.04.2012.

    homertip . blog . hr

  • u banani 13.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Aamelie 12.04.2012.

    Pokušavam shvatiti otkud ta iznenadna provala ekstremne seksualnosti, gotovo na rubu ovisnosti. A o mazohizmu da ne pričam. Možda se na taj način nosi s time što ju je Chris onako užasno istukao, kao "to što me pretukao znak je da sam slaba, ali pokazat ću ja sad cijelom muškom rodu i pokojoj ženi da sam ja snažna žena koja voli bič". Naprosto ne znam. Nije da posebno pratim njen život, ali ne sjećam se da je ranije imala takve ideje i to toliko učestalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare