To je to što me zanima!

Rijetko je u javnosti: Monika Kravić družila se s Ivanišević

Bivša televizijska voditeljica pojavila se u srijedu navečer na 'Danu najbolje domaće glazbe' i izbor najbolje pjesme 2019. godine prema izboru slušatelja Narodnog radija
Vidi originalni članak

Dodjela nagrada Narodnog radija pod nazivom 'Slušaj svoje srce' okupila je brojne domaće glazbene zvijezde na jednom mjestu. Tako su na izboru najbolje pjesme 2019. godine prema izboru slušatelja došli Petar Grašo, Jelena Rozga, Marko Tolja i Mia Dimšić, voditeljica Nives Ivanišević te Monika Kravić (34) koja se u posljednjih nekoliko godina rijetko pojavljuje u javnosti. 

Bivša televizijska voditeljica za dodjelu je obukla dugačku crnu haljinu s biserima preko koje je nabacila bijelu kratku košulju. Kravić je kombinaciju upotpunila ogrlicom i sandalama s golim prstima. 

STIŽE PRINOVA Prve dame klana Mamić: Senka i Zoran skupa su bar 6 mjeseci

Podsjetimo, bivša voditeljica nakon razvoda od nogometnog menadžera Marija Mamića (34) skriva se od očiju javnosti. Zaključan joj je profil na društvenim mrežama, a može se vidjeti kako uživa u samačkom životu i izlascima s prijateljicama. 

Mamić i Kravić imaju sinove Josipa i Jakova. Kravić je nakon raspada braka rekla kako ne želi odustati od ljubavi. 

- Ljubav je jedino ono što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav je i žrtva, ljubav su i leptirići. Ljubav ima mjesta i kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bi prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu - istaknula je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zagrebbezdotepeneca 31.01.2020.

    Najela se monika go..na,ali sama je birala put

  • menart 31.01.2020.

    Ma Rozga je vrh. Ima stila i normalno se ponasa. Samo da je malo tamnije plava kao kad je u Magazinu bila pogotov na MHJ 2002, nazalost snimke vise nema. E ta plava joj najljepse i prirodnije stajala a ovdje isto ka cukar.

  • smradacdubrava 30.01.2020.

    Ne valja ni jedna

Komentiraj...
Vidi sve komentare