Show

Komentari 68

Prve dame klana Mamić: Senka i Zoran skupa su bar 6 mjeseci

Prve dame klana Mamić: Senka i Zoran skupa su bar 6 mjeseci

Muškarci iz obitelji Mamić redom se mogu pohvaliti dvjema lijepim suprugama. Zdravko je to učinio još 1994., kad je upoznao sadašnju suprugu Marinu, a njegov sin Mario sad je u drugom braku s Tijom

Lani je postao djed, a u 2020. Zoran Mamić (48) dobit će treće dijete. Njegova djevojka Senka Mandić (37) očekuje djevojčicu. Navodno su se upoznali u Dubaiju, a u vezi su barem šest mjeseci.

Zoran Mamić lani je imenovan najboljim trenerom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a Senka radi u Dubaiju u francuskom restoranu, gdje je zadužena za rezervaciju gostiju.

POGLEDAJTE VIDEO O NEKRETNINAMA OBITELJI MAMIĆ: 

Odnedavno se i u javnosti pojavljuju zajedno. Mamićevoj novoj odabranici to će biti prvo dijete, a Zoran iz prvog braka, s Vanjom, ima sina Brunu i kćer Ninu. Mamić je dosad dva puta bio u braku. Prvi put sa stomatologinjom i dizajnericom interijera Vanjom. Rastali su se 2010. nakon 17 godina braka.

Drugi brak, s ekonomisticom Anom Šikić, trajao je dvije godine. Njihova veza otkrivena je 2010., a nakon četiri godine su se vjenčali. Dok su bili u braku, hvalio ju je kako će biti divna majka jer se s velikom pažnjom brine o njihovim psima. Brak im je trajao dvije godine, a Zoran ju je, navodno, ostavio zbog manekenke Antice Filipović Grčić.

Mamić je ljubio i bivšu manekenku Dariju Crnjaković (40), koja se zbog njega bila preselila u Saudijsku Arabiju. Nju je osvajao buketom od stotinu ruža, koji joj je poslao na kućnu adresu kad su se upoznali kako bi je nagovorio na spoj. Kad su prekinuli, navodno je na njega oko bacila srpska manekenka Dejana Živković (26). 

Muškarci iz obitelji Mamić redom se mogu pohvaliti dvjema lijepim suprugama. Zdravko je to učinio još 1994., kad je upoznao sadašnju suprugu Marinu, a njegov sin Mario danas je u drugom braku, s Tijom Jurčić. Zdravko Mamić vjenčao se s Nadom kad je imao 21 godinu, a od njega je starija gotovo devet godina. I nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima, a Nada je uvijek prisutna na svim obiteljskim okupljanjima.

Sadašnja supruga Zdravka Mamića je Marina Mamić, koju je upoznao 1994. nakon utakmice na Maksimiru. Tad ju je opisao kao izuzetno zgodnu, atraktivnu i visoku te naglasio da se odmah zapalio za nju. U prvom je braku s Nadom dobio sina Marija, u drugom dvije kćeri: stariju Luciju i mlađu Ivu.

Tatinim stopama ide i sin Mario. I on se ludo zaljubio u Moniku Kravić. Upoznali su se 2007. godine, kad je Monika imala 24 godine, a vezu su brzo okrunili brakom. Bračna idila trajala je samo šest godina, a roditelji su dva sina, Josipa i Jakova. Tia Jurčić sadašnja je supruga Marija Mamića, a vjenčali su se u listopadu 2017.

Par se upoznao na Pagu, no kako je Mario još bio u braku s TV voditeljicom Monikom Kravić, nisu razmišljali o vezi nego su se sprijateljili. Vrlo brzo shvatili su da su rođeni jedno za drugo. Novu 2017. godinu dočekali su zajedno na romantičnom putovanju u Dubaiju. Zdravko je, govorio je, bio oduševljen objema snahama jer mu je najvažnije da je njegov sin sretan.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Najčitaniji članci