Show

Komentari 17

Rijetko je u javnosti: Monika Kravić družila se s Ivanišević

Rijetko je u javnosti: Monika Kravić družila se s Ivanišević

Bivša televizijska voditeljica pojavila se u srijedu navečer na 'Danu najbolje domaće glazbe' i izbor najbolje pjesme 2019. godine prema izboru slušatelja Narodnog radija

Dodjela nagrada Narodnog radija pod nazivom 'Slušaj svoje srce' okupila je brojne domaće glazbene zvijezde na jednom mjestu. Tako su na izboru najbolje pjesme 2019. godine prema izboru slušatelja došli Petar Grašo, Jelena Rozga, Marko Tolja i Mia Dimšić, voditeljica Nives Ivanišević te Monika Kravić (34) koja se u posljednjih nekoliko godina rijetko pojavljuje u javnosti. 

Bivša televizijska voditeljica za dodjelu je obukla dugačku crnu haljinu s biserima preko koje je nabacila bijelu kratku košulju. Kravić je kombinaciju upotpunila ogrlicom i sandalama s golim prstima. 

Podsjetimo, bivša voditeljica nakon razvoda od nogometnog menadžera Marija Mamića (34) skriva se od očiju javnosti. Zaključan joj je profil na društvenim mrežama, a može se vidjeti kako uživa u samačkom životu i izlascima s prijateljicama. 

Mamić i Kravić imaju sinove Josipa i Jakova. Kravić je nakon raspada braka rekla kako ne želi odustati od ljubavi. 

- Ljubav je jedino ono što nas može istinski pokretati u životu. Ljubav je i žrtva, ljubav su i leptirići. Ljubav ima mjesta i kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bi prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu - istaknula je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci