To je to što me zanima!

Rijetko u javnosti: Fani Čapalija otkrila kako održava zavidnu liniju kakvu je imala i kao miss

Čapalija brine o svojoj liniji, a kako bi je održala, redovito vježba. Za vrijeme karantene teretane nisu bile otvorene pa je pronašla drugi način. Trening u prirodi pomogao joj je da se dotjera za ljeto
Vidi originalni članak

Splićanka Fani Čapalija (45) prije nešto više od 26 godina osvojila je titulu najljepše Europljanke. Za svoj izgled redovito brine i danas. Za vrijeme karantene zbog pandemije korona virusa teretane su bile zatvorene, no Fani je pronašla način kako će se pobrinuti da i dalje ostane u formi.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Gdje su danas bivše misice i misteri?'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vježbanje u prirodi tada joj je bio jedini izbor uz vodstvo fitness trenera Ante Burazina. Istaknula je kako joj je to novo iskustvo preraslo u veliko zadovoljstvo, a na taj način je liniju dotjerala i za nadolazeće ljeto. 

- Sviđa mi se vježbanje na svježem zraku, a moj trener Ante uvijek pripremi zanimljive rekvizite kako bi trening bio zabavniji i raznolikiji. Prednost teretane je u većem izboru sprava, a u prirodi dosta vježbi izvodite pomoću vlastitog tijela. Volim prirodu pa često sa svojim psićem šetam ili trčim - otkrila je Fani. 

Njezin fitness trener rekao je kako je ona poslušna te kako se vidi da je zaista 'zagrižena' za trening.

- Nema kod nje ne mogu, neću, ona sluša i radi i daje sve od sebe, što mi je drago - dodao je Ante, poznatiji kao Fit Medo. Tvrdi kako mu je najveći izazov da netko trening počne percipirati kako sastavni dio dana. 

U BIKINIJU NA PLAŽI Bila miss prije 26 godina: Fani Čapalija se vratila ulozi modela

Inače, bivša misica danas živi mirnim i povučenim životom na Čiovu. Bavi se turizmom i izbjegava obilaženje društvenih događaja. 

- Inače sam takav tip da gdje god da živim živjela bih mirno. Normalno je da mi nedostaju ljudi s kojima sam bliska, a koji žive u Splitu. Blizu su mi, a opet daleko - rekla je Fani jednom prilikom.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Haen 04.07.2020.

    Foslin što bi rekli Međimurci

  • sworn enemy 06.06.2020.

    Pojedi sta kuhano🤔

  • sljuk 06.06.2020.

    Ne kuzim kaj je tu lijepo i zavidno

Komentiraj...
Vidi sve komentare