To je to što me zanima!

Rina Dehni: Ništa ne može nadomjestiti pravo meso

Reality zvijezda koja se skinula gola za Playboy priznaje da su je malo "ispeglali" u photoshopu. Snimanje za časopis bilo joj je super iskustvo
Vidi originalni članak

Bivša natjecateljica u Big Brotheru Rina Dehni podigla je mnogo prašine seksom pred kamerama u tom showu. O partneru Mrkvici ne želi više pričati, samo je otkrila da se seksala s njim jer je on jedini u BB kući bio na raspolaganju.
- Bilo je vrlo čudno gledati se na televiziji. U nekoliko trenutaka sam pomislila da to nisam ja - izjavila je Riječanka za rubriku Sexpresso na tportalu. Mrkvica i ona poseksali su se u kadi, a Rina i inače voli biti na muškarcu jer ima tajne poteze.
- Imam taj neki belly dance move. Caku s bokovima - otkrila je Rina i dodala da njen idealan muškarac mora znati engleski jezik. Bila je i sa ženom, ali nikada tako nije došla do orgazma. Od seksa je najviše apstinirala četiri mjeseca tijekom kojih nije osjećala potrebu da se sama zadovolji.
- Ne može ništa nadomjestiti meso. Ipak, meso je meso - zaključila je Rina koja sebe smatra maštovitom u seksu. Ipak, kaže da nikad nije probala analni seks niti ju to zanima.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • bluesky 08.04.2009.

    Svašta ona stvar okoti.....

  • _josipa_ 08.04.2009.

    probala sam sex sa zenom al nisam isla do kraja!!! MOLIM!!! To draga onda nije bio sex!! koja glupacha!! jadna nezna sta govori. i jel ima ona roditelje?? mene bi bilo stid i sram rec ovakvo nesto za novine i da moji roditelji to citaju. fuuuuujjjjj rina,odvratna si!!!!

  • osiječanka 08.04.2009.

    ehheheheh ove minuse sigurno je rinica stiskala

Komentiraj...
Vidi sve komentare