To je to što me zanima!

Rina se skinula za Playboy jer se ne srami svog tijela

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Riječanka je odmah prihvatila ponudu. Fotografije još nije vidjela, a za snimanje je znala samo njena rodbina. Slikala se iz gušta, kaže, ne zbog zarade
Vidi originalni članak

Meni nije bio cilj pojaviti se na naslovnici Playboya, ali nakon što su me pozvali, odmah sam prihvatila. Ponuda tako uglednog erotskog časopisa jednostavno se ne odbija, rekla je plavokosa Rina Dehni (25). Riječanka koju su sustanari zvali Blondi kaže da se ne srami svog tijela.
- Ovim sam ostvarila djevojačke snove. Mislim da svaka druga žena sanja o tome da bude na naslovnici Playboya - kroz smijeh je komentirala najveća zvijezda pete sezone “Big Brothera”. Snimanje je bilo u zagrebačkom klubu. Trajalo je cijeli dan.
- Nije mi bilo hladno jer su mi dobro zagrijali klub, a i atmosfera na snimanju je bila uzavrela - smije se Rina. O honoraru nije željela razgovarati.
- Fotkala sam se iz gušta, a ne zbog zarade - kaže Blondi, koja je gotovo svima tajila da se fotografirala.
- Tko mi se prvi javio od bivših BB stanara? Krešica. Kaže da mu cijelo jutro dolaze SMS poruke. I Ornela naravno, kojoj sam i rekla da sam se fotografirala. Oduševljeni su- ispričala je Rina. Dok su bili u Tajlandu, njezina sustanarka Sabina Jurić (24) uporno je isticala da joj je najveća želja fotografirati se za taj magazin. Rina kaže da je to učinila za sve svoje obožavatelje i mrzitelje, da imaju o čemu pričati.
- Nisam razmišljala o tome hoće li Sabina biti ljubomorna - kaže Rina koja ne želi otkriti ime svog novog dečka. Kaže samo da je i on oduševljen fotografijama. Njezin “bivši”, maneken Mrkvica vratio se Beograđanki, balerini Jovani.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • _josipa_ 23.03.2009.

    evo sve al otkud njoj cice da se skida za playboy!!! moja baka bi bolje izgledala od njeeee!!!!! as a mater of fakt!!! jadnica!!!!!

  • c0d3r_ 06.03.2009.

    Koliko je ta cura glupa!!! Pa to svijet nije vidio. Al to nije sve! Još je više drolja!! Ona bi se skinula i poseksala za kutiju šibica.

  • vodka 05.03.2009.

    od sise ni s, od guzice ni g,od pameti ni p, djevojka za k!! ;D

Komentiraj...
Vidi sve komentare