To je to što me zanima!

Rita Ora se našla u zagrljaju princa Harryja iza pozornice

Princ Harry je nakratko napustio suprugu Meghan i sina Archieja kako bi poželio dobrodošlicu izvođačima i facama koji su došli pomoći njegovoj udruzi Sentebale u prikupljanju dobrotvornih sredstava
Vidi originalni članak

Pjevačica Rita Ora (28) pjevala je sinoć na eventu kojeg je organizirala dobrotvorna udruga Sentebale koju je osnovao princ Harry (34). Na humanitarnom koncertu, Vojvoda od Sussexa poželio je dobrodošlicu Riti i pjesniku Georgeu the Poetu (28) tijekom proslave afričke i zapadne kulture. Princ je tijekom koncerta iza pozornice zagrlio pop pjevačicu koja se u društvu majke psihijatrice Vere, zahvalila na pozivu. Rita je prvi put Harryja upoznala 2016. na dodjeli nagrada BBC Radio 1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sentebale je Harry osnovao 2006., a brine se o dobrobiti djece i mladih ljudi iz Lesota, Malavije i Bocvane, koji su oboljeli od HIV-a i AIDS-a, prenosi The Sun.

- Oduševljeni smo što će se princ Seiso (53) i neki naši zagovarači pridružiti nekima od najboljih izvođača kako bi pomogli Sentebaleu da pruži održiv i kvalitetan program za oboljelu djecu i mlade, omogućujući im da vode zdrav, sretan i produktivan život - rekao je Richard Miller izvršni direktor udruge.

Princ Harry i Meghan Markle (37) su nedavno proslavili godišnjicu braka, a i rođenje Archieja. Princ je nakratko ostavio suprugu i sina da bi se pridružio koncertu kojeg je posjetilo mnoštvo poznatih faca uključujući Toma Hardyja, Jamesa Nortona, Gemmu Arterton i mnoge druge. 

- Tako sam uzbuđena. Malo kiše neće nikome nauditi. Sretna sam što sam ovdje, što mogu podržati i pokušati prikupiti novac za tako veliku stvar - rekla je Ora. 

OČARALA KOMBINACIJOM Rita Ora se 'utegnula' u bodi, a svi su gledali u neobične čizme

POZNATA LJEPOTICA U ŠOKU: Njezin muž prevario svoju trudnu djevojku s njom

Idi na 24sata

Komentari 3

  • krao_sam_1 12.06.2019.

    Samo Albanija. Najbolje žene.

  • 12.06.2019.

    sada će se pisat da su u vezi

Komentiraj...
Vidi sve komentare