To je to što me zanima!

Rita Ora se skinula u grudnjak pa se sunčala: Nije našla bikini

Pjevačica puno vremena provodi u dvorištu svoje kuće gdje upija zrake sunca. Požalila se kako nije mogla pronaći kupaći kostim kako bi se sunčala pa se jednostavno skinula u donje rublje
Vidi originalni članak

Pjevačica Rita Ora (29) još je na seoskom imanju Cotswolds, koje je udaljeno oko 150 kilometara od njezinog doma u Londonu. Tamo je otišla kada je počela pandemija korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO: Rita Ora na koncertu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ako je suditi prema objavama na njezinim društvenim mrežama, pjevačica puno vremena provodi u dvorištu pored kuće gdje upija zrake sunca. No, sada se požalila kako ne može pronaći kupaći kostim pa je morala pronaći adekvatnu zamjenu. Skinula se u grudnjak i sunčala se.

Fotografiju u grudnjaku objavila je na svom Instagram profilu, a njezina mama Vera Ora našalila se te joj u komentarima napisala kako je srećom pronašla barem hlače, čiji je gumb otkopčala. 

Njezini pratitelji uputili su joj brojne pohvale na račun njezina izgleda. Izgleda kako nikome nije smetalo što se Rita skinula u donje rublje.

- Predivna si. Goriš. Želiš da ti pomognemo pronaći bikini? - pisali su joj. 

U SAMOIZOLACIJI Rita Ora uživa u velikom vrtu: Opuštena je, skinula i grudnjak

No, i Rita je 'podlegla' Photoshopu pa nerijetko uređuje svoje fotografije prije objavljivanja. Nedavno su joj njezini pratitelji poručili da nepotrebno sređuje fotografije u kojima si stanjuje struk i skriva nedostatke. 

- Rita, draga, znaš da si zgodna upravo ovakva kakva jesi? - pisali su joj.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Michelangelo 29.06.2020.

    Ovo je vijest destetljeća..netko se skinuo da bi se sunčao i to još u svom dvorištu.....a ima se tu pisati o tome jedno cca dva-tri tjedna!!

  • Vito1 26.06.2020.

    Vidi vraga, prihvatili napisan, a ne kopirano. I onda nek nas uvjere da ne kontroliraju svaki naš komentar i prije nego ga objavimo. Ne, ne, država ne kontrolira ništa.

  • Vito1 26.06.2020.

    grudnjak su nosile žene minojske civilizacije 1600 godina prije Krista, antičke rimljanke, izazivao je javnu sablazan i zgražanje, prihvaćen tek 60-tih godina prošlog stoleja evoluirao u tange. Grudnjak je i mjesto i ribnjak u Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare