Show

Komentari 21

Rita Ora se skinula u grudnjak pa se sunčala: Nije našla bikini

Rita Ora se skinula u grudnjak pa se sunčala: Nije našla bikini

Pjevačica puno vremena provodi u dvorištu svoje kuće gdje upija zrake sunca. Požalila se kako nije mogla pronaći kupaći kostim kako bi se sunčala pa se jednostavno skinula u donje rublje

Pjevačica Rita Ora (29) još je na seoskom imanju Cotswolds, koje je udaljeno oko 150 kilometara od njezinog doma u Londonu. Tamo je otišla kada je počela pandemija korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO: Rita Ora na koncertu

Ako je suditi prema objavama na njezinim društvenim mrežama, pjevačica puno vremena provodi u dvorištu pored kuće gdje upija zrake sunca. No, sada se požalila kako ne može pronaći kupaći kostim pa je morala pronaći adekvatnu zamjenu. Skinula se u grudnjak i sunčala se.

Fotografiju u grudnjaku objavila je na svom Instagram profilu, a njezina mama Vera Ora našalila se te joj u komentarima napisala kako je srećom pronašla barem hlače, čiji je gumb otkopčala. 

Njezini pratitelji uputili su joj brojne pohvale na račun njezina izgleda. Izgleda kako nikome nije smetalo što se Rita skinula u donje rublje.

- Predivna si. Goriš. Želiš da ti pomognemo pronaći bikini? - pisali su joj. 

No, i Rita je 'podlegla' Photoshopu pa nerijetko uređuje svoje fotografije prije objavljivanja. Nedavno su joj njezini pratitelji poručili da nepotrebno sređuje fotografije u kojima si stanjuje struk i skriva nedostatke. 

- Rita, draga, znaš da si zgodna upravo ovakva kakva jesi? - pisali su joj.

 

Najčitaniji članci