To je to što me zanima!

Rita Ora svima pokazala grudi, a onda poljubila svoju kolegicu

Na sebi je imala samo gaćice i prozirnu haljinu ispod koje se vidjelo donje rublje. Iako je već dovoljno pažnje privukla samom pojavom, u jednom je trenutku poljubila kolegicu Bebe Rexhu
Vidi originalni članak

U Music Hallu u New Yorku se održala MTV dodjela nagrada, a mnoge zvijezde su se potrudile pokazati što više golog tijela.

Rita Ora (27) prošetala je skoro pa gola te je svima pokazala svoje grudi. Na sebi je imala samo gaćice i prozirnu haljinu ispod koje se vidjelo njezino donje rublje. Iako je već dovoljno pažnje privukla samom pojavom, u jednom je trenutku odlučila još i poljubiti kolegicu Bebe Rexhu (28).

Rita je osvojila nagradu za najbolji 'dance' video 'Lonely Together' kojeg je napravila u suradnji s Aviciijem koji je preminuo u 28. godini života.

Rita nije jedina privukla pozornost gledatelja, iako je zbog poljupca bila 'zvijezda večeri'. Amber Rose (34) je, također, osvrnula pažnju na sebe u crvenoj 'sado-mazo' kreaciji uz koju je ponijela i 'bič'.

Nicki Minaj (35), koja je osvojila nagradu za najbolji hip hop video, pojavila se u kreaciji koja se sastojala od bodija i prozirnog tila, dok je glumica Sky (35) odlučila obući šljokičasto odijelo, a bradavice je prekrila naljepnicama.

Model Blac Chyna (30) na sebi je imala čudnu kreaciju napravljenu od lanaca koja joj je prekrivala grudi, ali ne i stražnjicu. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 22.08.2018.

    Bogami nije njima lako.

  • Boki8 21.08.2018.

    Dao bi im ali pod uvjetom da me fino zamole.

  • DajanaSt 21.08.2018.

    znam da je ovo šoubiz, al ove žene nemaju ni trunku ženstvenosti. Pogotovo ova Blac Chyna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare