To je to što me zanima!

Rob Kardashian zaprosio je Blac Chynu, obitelj ga ignorira

Rob Kardashian nakon tri mjeseca veze zaprosio je svoju djevojku Blac Chynu i to jako skupim dijamantnim prstenom. Ipak, čestitke od strane njegove obitelju su izostale
Vidi originalni članak

Umjesto da se veseli jer je njegova djevojka rekla 'da' kada je pred nju kleknuo s prstenom vrijednim 325 tisuća dolara, Rob Kardashian (29) ipak djeluje nesretno, a razlog tome je što ga je njegova slavna obitelj potpuno izignorirala.

Naime, nitko iz klana Kardashian nije mu čestitao na zarukama, čak ni preko društvenih mreža, iako je vidljivo da su na istima u to vrijeme bili aktivni.

Bez obzira na to, par se zarukama pohvalio na društvenim mrežama. Tako je Blac Chyna objavila fotografiju zaručničkog prstena, a nešto kasnije i zajedničku fotografiju sa budućim suprugom.

I dok su Kardashiani ignorirali sretnu vijest, budućim mladencima sve najbolje poželjela je njihova prijateljica Amber Rose.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Marina J. 07.04.2016.

    Žrtva vlastite obitelji. Meni ga je baš žao.

  • Čavoglavi Hrvat 07.04.2016.

    Samo malo, nema li ona dijete s Tygom koji sad hoda s Kylie? Cestitala im je jedino najbolja prijateljica Amber Rose. Nije li ona bila sa sadasnjim muzem Kim K.?

  • ZVECKO is back 06.04.2016.

    Primetio sam da se ovi Jermeni lože na crnce. Samo se Mama udala za ženu hahahhaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare