To je to što me zanima!

Robantico: Savršen sam s kiselinom i trpjet ću bol

Robantico će uskoro suziti nos. Priznao je da se boji igala, ali je za ljepotu spreman napraviti sve. Uskoro predstavlja svoju novu kolekciju haljina
Vidi originalni članak

Nakon što se umalo onesvijestio saznavši da je nestašica botoxa u Hrvatskoj, modni dizajner se odlučio za alternativna rješenja svojih problema s borama. Robert Bantić poznatiji kao Robantico (40) otišao je na zahvat ubrizgavanja hijaluronske kiseline u lice.
- Došao sam popuniti bore oko usnica. Ovo mi nije prvi put da sam na ovakvom zahvatu - rekao je Robantico. Priznao nam je da se jako boji igala, ali zbog ljepote spreman je trpjeti i veliku bol.
- Teško mi je što mi poslije tretmana jako nabubri lice. Presretan sam nakon što sve splasne jer onda izgledam savršeno - priznao je Robantico, koji je već operirao nos. Dodaje da na toj operaciji neće stati.
- Nos mi je još uvijek prevelik, pa ću ga ponovno srediti, ali malo. I zubi su mi dotrajali, treba ih mijenjati. Neću biti nakaza, obećajem - najavio je još ranije. Želi da sve bude savršeno za predstavljanje njegove nove kolekcije haljina.
- Odlučio sam se za nešto spektakularno. Bit ću posve gol, a tijelo ću oslikati body paintingom - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Raziel CRO 13.10.2009.

    Bogami se ne bi rekao da je trpio bol za ljepotu,jer se tu ljepota muška ne vidi.HEHEHEHEHEHE

  • Aemon21 16.02.2009.

    Ma horor! Ako netko i gleda Red Carpet pa svaku nedjelju je neka nova pederska nakaza na display-u! zbilja nemam nista protiv homica ali ove nakaze su nesto prestrasno. I sto je najbolje da oni prolaze puno bolje od nas normalnih ljudi. eto biti nakaza je danas IN i COOL, sto si veca tim bolje.

  • Andriana 16.02.2009.

    Mislim da bi mu pomogao posjet psihijatru, a ne estetskom kirurgu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare