To je to što me zanima!

Robbie Williams drastično je smršavio, a sada otkrio da se bori s poremećajem: 'Teško je'

Pjevač je nedavno značajno smršavio, a njegove fotografije bez majice podijelile su mišljenja. Neki obožavatelji kritizirali su Robbieja da je sada premršav i izrazili zabrinutost za njegovo zdravlje
Vidi originalni članak

Pjevač Robbie Williams (49) otkrio je da pati od psihičkog poremećaja - tjelesne dismorfije, zbog koje nikada nije naučio istinski voljeti svoj izgled.

- Mogao bih napisati knjigu o čistom prijeziru samoga sebe kada je u pitanju moja slika tijela. Patim od tjelesne dismorfije, možete zamisliti što moja psiha vidi. Možda i ne možete. U svakom slučaju, to je j***na katastrofa - započeo je Williams. 

Pjevač je nedavno značajno smršavio, a njegove fotografije bez majice podijelile su mišljenja.

Neki obožavatelji kritizirali su Robbieja da je sada premršav i izrazili zabrinutost za njegovo zdravlje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams)

- Trenutno sam mršav, ali sad si mislim: 'Super, Rob, uspio si postati mršav i sada si star.' Borba je stvarna, tuga šokantna. Imam ih cijeli život. I neće popustiti - napisao je pjevač. 

BRITANSKA POP IKONA Robbie Williams oglasio se i oko 2. večeri u Puli: 'Nadam se da ću vas uskoro opet vidjeti!'

- Prihvaćanje samog sebe ponekad se čini teškim i nemogućim. U svakom slučaju, ne želim komplimente. I ako se netko drugi prepozna u riječima koje sam napisao, možda će to pomoći obojici - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Jure Naletilić 17.11.2023.

    Ja vam ovim putem otkrivam da patim od psihičkog poremećaja - netjelesne besparesije, zbog koje nikada istinski nisam naučio voljeti svoj novčanik. Al' danas, više nego ikad, je jasno da nije bolest sve što boli... 🤷‍♂️

  • arma_gedon 19.07.2023.

    Poremecen je odavno

Komentiraj...
Vidi sve komentare