To je to što me zanima!

Robbie Williams odlučio je prihvatiti problem s kojim se bori: 'Više mi ne mogu pomoći'

Kad nastupam na koncertu i pogledam na ekran iza sebe, sad vidim samo muškarca s podbratkom i golom glavom, našalio se pjevač
Vidi originalni članak

Britanski pjevač Robbie Williams (48) kaže da je odlučio prihvatiti svoj gubitak kose nakon što je isprobao razne druge tretmane kako bi to spriječio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevač se već podvrgnuo presađivanju kose 2013., a 2020. bio je zainteresiran za još jedan zahvat, ali rečeno mu je da to nije moguće jer mu je kosa sada prerijetka. U intervjuu na BBC Radio 2 progovorio je o svom problemu.

- Nitko mi ne želi raditi transplantaciju, kažu da mi je kosa pretanka - rekao je Williams.

- Osim toga, ne smijem uzimati nikakve pilule jer sam od toga depresivan. Čini se da ću se morati pomiriti s činjenicom da će Robbie Williams biti ćelav - dodao je.

Ovo nije prvi put da je zvijezda progovorila kako pati od gubitka kose, u nedavnom intervjuu na australskom radiju priznao je da se poigravao idejom da dobije periku dok se spremao objaviti svoju 13. studijski album i krenuti na turneju.

- Postoje te sjajne perike koje sada možete nabaviti, morate obrijati svu kosu i onda ih nalijepite ljepilom i drže se nekoliko tjedana. Mogao bih to učiniti samo zbog turneje - rekao je tada.

SADA JE U MIAMIJU David Beckham ležao bez majice na jahti, a ženi koja ga je služila se smiješio: Što će reći Victoria?

Pjevača je ovakvo stanje jako pogodilo, ali svejedno se i dalje šali na svoj račun.

- Kad nastupam na koncertu i pogledam na ekran iza sebe, sad vidim samo muškarca s podbratkom i golom glavom - kaže pjevač.

POGLEDAJTE VIDEO: PUNAC SABOTIRAO ZETA U ‘TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Linz 05.08.2022.

    Japanski doktor Naru Akihito (Univerzitet u Orlandu) riješio je problem ćelavosti kod muškaraca, tako što presađuje oči ....... na vrh glave !!!

  • 04.08.2022.

    Ja mislija Alen Vitasović,ka da ih isti čača napravija

  • rijetko kulturan 2.0 04.08.2022.

    Imao je obrijanu u devedesetima, sve ok, navikli smo se..

Komentiraj...
Vidi sve komentare