To je to što me zanima!

Robbie Williams se požalio: Bolest u glavi me želi ubiti

Suočili smo se sa sličnim stvarima i puno puta sam bio blizu Bogu, jako blizu, usporedio je pjevač sebe s pokojnim glazbenikom Georgeom Michaelom
Vidi originalni članak

Većinu vremena sam čovjek te se nosim sa iskušenjima i procesima koji se zbivaju između mojih uši, rekao je u utorak pjevač Robbie Williams (44) za britanski tabloid The Sun. Williams je progovorio o nekoliko 'susreta sa smrću' i istaknuo da je njegov život kao brdska željeznica baš kao i od pokojnog glazbenika Georgea Michaela

IMAO KRVARENJE U MOZGU Robbie se bojao za život: Ruka mi je utrnula, počeo sam sliniti

- Imam bolest koja me želi ubiti i u mojoj je glavi, pa se moram čuvati od nje - ispričao je pjevač koji se bori s mentalnim problemima. Dodao je kako se boji igdje ostaviti svoje uređaje jer bi ih netko mogao sabotirati, a ne voli ni ostajati zbog straha od smrti. 

OTVORIO DUŠU Fobija: Robbie Williams se boji javnih mjesta i mnoštva ljudi

- Ponekad me ova razmišljanja preplave i trebaju mi kako bih se popeo na pozornicu. Nekad živim u blaženstvu i predivno mi je - rekao je Williams. Tvrdi da su on Michael bili dragi poznanici jedan drugome te kako su se  kur**nski ponašali kad bi se sreli. Smatra da je njihova priča slična jer su napustili uspješne boy bendove da bi se upustili u samostalnu karijeru. Uspjeli su postići slavu unatoč borbi s vlastitim demonima. 

GOL PORED JELKE Robbie Williams skinuo sve sa sebe pa poručio: Tko želi pusu?

- Suočili smo se sa sličnim stvarima i puno puta sam bio blizu Bogu, jako blizu - istaknuo je Williams. Kaže da mu nedostaje Michael i kako je njegova smrt užasna. Pjevač je sam shvatio kako ima problema s 19 godina kada se nije mogao odviknuti od alkohola i propalo mu je nekoliko liječenja. Istodobno se mučio s anksioznošću, težinom i strahom od pozornice. 

NARUŠAVA UGLED SUSJEDSTVU Susjedi su bijesni na Williamsa: On nasred imanja gradi zgradu

- U takvim trenucima shvatiš da nisi nepobjediv - zaključio je Williams koji je u braku s voditeljicom Aydom  Field (39) i imaju sinove Teddyja (6) i Charlieja (4). 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Hiroo_Onoda 02.03.2018.

    Čini se da je njegov jedini demon droga i alkohol. Želi li sačuvati život koliko toliko upotrebljivim mora svu snagu koju još ima posvetiti svom lječenju. Njegova anksioznost nije ništa drugo nego posljedica neuspješnog odvikavanja od nabrojenih poroka. Postoje (pogotovo za bogate i slavne) terapije kojima svoje strahove i tjeskobu mogu držati pod nadzorom, ali to svakako nisu droge i alkohol. Suočavanje sa bolešću i prihvaćanje iste također su nužni na tom putu, a između kukavičluka da se to ne učini i hrabrosti da se učini ima samo jedan korak kojeg treba preći.

  • Metabarun 01.03.2018.

    "zaključio je Williams koji je u braku s voditeljicom Aydom Field (39) i imaju sinove Teddyja (6) i Charlieja (4)" - još kad bi lik imao 2 sina, a ne kćer koja se zove Teddy...

  • black_cat 01.03.2018.

    depresivan i isfrustriran čovjek...

Komentiraj...
Vidi sve komentare