To je to što me zanima!

Robert De Niro nije birao riječi: Donald Trump je lažljiva svinja

Glupan, svinja I nacionalna katastrofa samo su neki od 'epiteta' koje je legendarni glumac upotrijebio kada je počeo pričati o Trumpu i njegovim političkim ambicijama
Vidi originalni članak

Robert De Niro (73) izrazio je mišljenje o kandidatima za predsjednika SAD-a, a u svom govoru o Donaldu Trumpu (70) nije birao riječi.

- On je očito glup, on je svinja, prevarant koji ne zna što govori, nije ga briga, misli da vlada državom, ne plaća poreze. Colin Powell je najbolje rekao, on je on je nacionalna katastrofa i sramota za ovu zemlju - rekao je legendarni glumac.

- Strašno sam ljut što je ova zemlja došla do točke u kojoj je ta budala, taj klaun, tu gdje je - nastavio je De Niro i zaključio: 'Govori da bi udario ljude u lice, e pa… I ja bih njega udario u lice. Je li ovo neko koga želimo za predsjednika? Ne bih rekao. Ono o čemu ja brinem jest smjer u kojem ide ova zemlja, a bojim se da bismo s nekim kao što je s Trump mogla otići u krivom smjeru. Ako vam je stalo do vaše budućnosti, glasajte za budućnost koju želite'.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • 10.10.2016.

    kakav stil izrazavanja -jadno

  • 10.10.2016.

    ma svaka mu čast na ostavljenoj poruci, De Niro je legenda

  • bela virino ♡ 09.10.2016.

    To nije mišljenje, to je vrijeđanje, ali kako god, Roberte legendoo :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare