To je to što me zanima!

Robert De Niro sa Scorseseom planira napisati autobiografiju

Glumac je otkrio da će mu u pisanju autobiografije pomoći redatelj Martin Scorsese s kojim se zbližio još 1990. godine na snimanju filma “Dobri momci“
Vidi originalni članak

Treba vremena da se napiše autobiografija. Mislim da ću se sad napokon prihvatiti toga, a možda otkrijem novi talent, rekao je Robert De Niro (70). 

Dodao je da će mu u pisanju pomoći redatelj Martin Scorsese (71), s kojim se zbližio 1990. na snimanju filma “Dobri momci“.  Surađivali su na nekoliko kriminalističkih i gangsterskih filmova, uključujući filmove 'Ulice nasilja' i 'Rt straha'. Posljednji zajednički film 'Casino' snimili su 1995. godine. 

De Niro je 17. kolovoza proslavio 70. rođendan, no i dalje radi istim žarom kao da je mladić. Godišnje snima četiri-pet filmova i do danas je odigrao uloge u nešto više od 90 filmova. Kao producent se potpisao pod 31 naslov, a tri filma je i režirao.


Idi na 24sata

Komentari 6

  • kung fu panda 29.12.2013.

    legenda

  • feba 29.12.2013.

    U nekim od tih silnih filmova pokazao je talent pravog glumčine ali na žalost ima i onih koje bolje da nije ni snimio

  • anane 28.12.2013.

    žene tvrde da im je neprijatnije da se skidaju pred ženama, nego pred muškarcima. One kažu kako su žene previše kritične, dok su muškarci samo zahvalni. Robert De Niro

Komentiraj...
Vidi sve komentare