To je to što me zanima!

Robert Ferlin dobio drugu kćer s ravnateljicom parka

Televizijski i radijski voditelj navodno svaki slobodan trenutak daruje Suzi i Piji. Robert Ferlin već ima dvoje djece iz prijašnjeg braka
Vidi originalni članak

Robert Ferlin (40) i ravnateljica Parka prirode Učka Suzi Petričić prije dva mjeseca dobili su dijete. Njihova je ljubav, navodno, pukla još prije toga.
- Rodila sam curicu 12. prosinca i nazvala je Pia - rekla je Suzi za tjednik Story. Nije željela komentirati je li još u vezi s Ferlinom i kakav je njihov odnos sad. Oboje su bili nedostupni za komentar. O njihovoj vezi počelo se šuškati početkom prošle godine. Često su ih viđali u Rijeci kako šeću gradom i ispijaju kave. Šuška se da se njihova veza promijenila zbog Suzine trudnoće. Navodno Ferlin nije želio još jedno dijete. On iz propalog braka ima dvoje djece, kćer Martinu (19) i sina Nikolu (15). Robert je uvijek nerado govorio o privatnom životu. Poznato je tek da je bio u petogodišnjoj vezi s voditeljicom Barbarom Kolar (37). No bila je to veza na daljinu jer je on živio u Rijeci, a ona u Zagrebu. Iako su njihovu vezu opisivali kao turbulentnu, mnogi su vjerovali kako će kolege Barbara i Robert završiti u braku.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ICE_MAIDEN 25.02.2009.

    Ferlin ,,odvratan,prepotentan..

  • valdop 25.02.2009.

    a on idiot je protiv tompsonovog koncerta u puli...

  • HUMI 25.02.2009.

    Koji seronja.Kada je bija sa Barbarom u intervjuima je uvik govorija da više ne želi dicu jer je tada eventualna rastava teža.Pa kako su oni mogli tako imati svoju ozbiljnu vezu kada ni nisu u braku a on daje takve izjave.Njoj je bolje sriću tražiti drugdi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare