To je to što me zanima!

Roberto Cavalli s bivšom ženom bio u Hrvatskoj. Jahta mijenjala boje: 'Minimalizam? Ne volim'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vrijednost Cavallijevog nautičkog pothvata bila je 20 milijuna eura, a procjenjuje se da je projektant za izgradnju izdvojio dvostruki iznos
Vidi originalni članak

Preminuo je Roberto Cavalli, slavni talijanski dizajner. Imao je 83 godine, a umro je u svom domu u Firenci nakon duge bolesti.  Njegove modne kombinacije su 70-ih godina prvi put nosile zvijezde kao što su Sophia Loren i Brigitte Bardot, a kasnije su njegove kreacije nosile i Jennifer LopezKim Kardashian i druge svjetske zvijezde. Slavni dizajner svojedobno je posjetio i Hrvatsku.

LANI DOBILI BEBU Zlobnici govorili da mu mijenja pelene, bila je 45 godina mlađa od Cavallija. Kupio joj je i otok

Plovio je on sa Sardinije do Hvara, Korčule, Dubrovnika, a društvo mu je pravila bivša supruga Eva. Dok se jahta ljuljuškala na moru, boje na njoj prelijevale su se od zelene do ljubičaste, ili od zlatne do plave, ovisno o kutu kojim sunčeva svjetlost pada. Nautički arhitekt Tommaso Spadolini tvorac je veličanstvenog broda, dok je za uređenje zaslužan sam modni dizajner.

Jahta naziva 'Roberto Cavalli' ostala je jedinstvena od svog lansiranja 2004., a bila je u vlasništvu srpskog nogometnog trenera Siniše Mihajlovića.

Vrijednost Cavallijevog nautičkog pothvata bila je 20 milijuna eura, a procjenjuje se da je projektant za izgradnju izdvojio dvostruki iznos. Bivši nogometaš Mihajlović rekao je kako ju je otkupio u pola cijene, a uz nje je iskeširao i za raskošnu Cavallijevu vilu na obali Sardinije. 

- Svatko može stvoriti u minimalističkom stilu, ali ne i ja - izjavio je svojedobno Cavalli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jahta marke Baglietto 41 dugačka je 40,8 metara i široka osam metara. Razvija maksimalnu brzinu od 35 čvorova, a osnovni motor proizvodi 3700 konjskih snaga. Trup je izrađen od aluminija, a paluba u kojoj se nalazi jacuzzi dominira tikovinom. Može primiti osam gostiju i četiri člana posade. Na velikoj jahti godinama su bile najbolje zabave na kojima je partijala i Cavallijeva miljenica, model Naomi Campbell .

Idi na 24sata

Komentari 3

  • KusNjega 13.04.2024.

    ovaj kreator je rijetki rimjerak no homo

  • StrasniRash 13.04.2024.

    Na jahti su bile godinama  najbolje zabave za njih osam i četri člana posade. 

  • TECHNO VIKING 13.04.2024.

    kako moze biti jahta u vlasnistvu sinise mihajlovica kad je on umro 2022 godine?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare