To je to što me zanima!

Roboti, nasilje, silikoni i seks: Nove sezone suludih srpskih realityja prepune su Hrvata

S obzirom na to da je prije nekoliko mjeseci u realityju 'Zadruga' pobijedila Hrvatica, sad u srpskim realityjima imamo priliku gledati brojna domaća i poznata lica
Vidi originalni članak

Red seksa, red tučnjave, red svađa, red ljubavi. Sve je to 'pod normalno' u srpskim reality showovima, što domaća publika pak nije navikla gledati. I dok je najveći domet domaćih realityja seks pred kamerama, u srpskima pak to 'više nije vijest'. Dva su 'glavna' igrača: 'Parovi', koji su nedavno počeli te 'Zadruga', koja bi trebala početi večeras.

POGLEDAJTE VIDEO: Iva Grgurić odgovorila je na 24 pitanja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječ je o 4. sezoni showa, nakon što je u prethodnoj nedavno završenoj pobjedu odnijela Hrvatica Iva Grgurić. Ovaj put se 'zadrugari' također bore za novčanu nagradu u iznosu od 50.000 eura, a u show ih ulazi 50. Ući će ih i još, no produkcija zasad naravno ne otkriva tko su im asovi iz rukava.

Od zvučnijih imena koja ulaze ili se šuška da će u nekom trenu ući u show su Stanija Dobrojević, Kristijan Golubović, Rada Vasić, Miki Đuričić, Marija i Miljana Kunić... 

Ove sezone produkcija je odlučila dodatno začiniti ionako papreni show, pa dovodi i anonimna lica, kako iz Srbije, tako i iz regije. U kontroverznom showu natjecat će se i Hrvatice, poput nesuđene stomatologinje Monike Horvat, koja se nekad natjecala u showu 'Hrvatski top model'.

Tad je doduše bila prirodna, bez estetskih zahvata, a produkcija traži uglavnom takve dame kako bi privukle pozornost. Ulazi i mladi par iz Hrvatske - Fran Pujas i Paula Hublin.

U showu su estradni menadžer, bivša policajka, bivši robijaš, medicinska sestra, modeli, paparazzo, ali i brojne pjevačice, kao i robot Leposava. Svi oni ne prezaju ni pred čim kako bi se 'proslavili' i odnijeli novčanu nagradu. 'Ako mi produkcija bude dala gumenu lutku, imat ću seks s njom pred kamerama', izjavio je stanoviti srpski, kako ga zovu, najpoznatiji paparazzo Zoran Buđić Kobra. Najveća posvuduša među zadrugarima definitivno je Rada Vasić.

Nema realityja u kojemu nije bila. Uostalom, Vasići žive od pojavljivanja u takvim vrstama showova. Kad smo doznali da ulazi u show, priznala nam je da namjerava prevariti supruga Radu, ako za to bude prilike. Neće se libiti seksa pred kamerama. Najpoznatija starleta i Sorajina vječna suparnica Stanija Dobrojević natjecateljima će se pridružiti nešto kasnije i kao već uigrani reality igrač pomrsiti sve konce, najavljuju njezini prijatelji.

Njezin najveći rival u showu bit će bivši mafijaš i borac Kristijan Golubović, koji je dobar dio života proveo u zatvoru.

Sa Stanijom je svojedobno ljubovao, a danas su na ratnoj nozi i neprestano se vrijeđaju, kako po medijima, tako i po realityjima.
Nedavno je počeo i drugi jednako kontroverzan show 'Parovi'. U tom realityju od domaćih snaga predstavljat će nas Neven Ciganović i Barbara Mucić.

- Motiv mi je novac, zbog love i idem, ali i da se vidim s nekim starim prijateljima, jer ovo je All Stars sezona. Nakon što sam pokorio svjetsku scenu svojom kitom, vrijeme je i da Balkan upozna nacionalno blago koje se krije u mojim gaćama - rekao nam je modni stilist uoči ulaska u show.

No vrlo brzo promijenio je mišljenje. Nekoliko sati prije samog ulaska u show požalio nam se kako su ga nasanjkali. Očekivao je super luksuznu vilu, a kad je došao, shvatio je da nema ni 'l' od luksuza, no već je potpisao 'ugovor s vragom' pa nije bilo povratka. Špekuliralo se kako u 'Parove' ulazi i domaća starleta Ava Karabatić, no njezin osebujni otac Ivica tvrdi nam da ipak neće, doduše samo iz njoj poznatog razloga. 

U showu je i Ervin Mujaković, Sarajlija koji je radio kao voditelj solarija, a koji se proslavio seksom sa Stefani u posljednjem regionalnom 'Big Brotheru'. Tu je i Nina Prlja, koja je provela neko vrijeme u zatvoru zbog šverca droge...

Ali to nisu ni blizi svi....

MIŠIĆAVI ERVIN U BB-u se seksao sa Stefani, a u Parovima mu starleta nudi brak

Tu je atraktivna studentica politologije Anja Todorović, koja se nada kako će publika baš nju zavoljeti i odvesti do pobjede.... 

Sreću će okušati i kandidatkinja Šmizla.

Kao i još nekoliko čudnovatih silikonskih dama...

I za kraj. Robot Leposava.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Lui 14 12.09.2020.

    Takozvani hrvati srbijanskog porijekla

  • Lucky Luciano1203 06.09.2020.

    robot? lutka iz izloga, kojoj su ugradili mikrofon i tockove :D sprdnja.. a ovo ostalo, pa najgore vrste ppropalica, nistarija

  • nenad108 06.09.2020.

    ljudske gluposti i gubljenje vremena na gluposti nema kraja - beskonačne su kao i svemir

Komentiraj...
Vidi sve komentare