Obavijesti

Show

Komentari 39

Roboti, nasilje, silikoni i seks: Nove sezone suludih srpskih realityja prepune su Hrvata

Roboti, nasilje, silikoni i seks: Nove sezone suludih srpskih realityja prepune su Hrvata
12

S obzirom na to da je prije nekoliko mjeseci u realityju 'Zadruga' pobijedila Hrvatica, sad u srpskim realityjima imamo priliku gledati brojna domaća i poznata lica

VIDEO

Red seksa, red tučnjave, red svađa, red ljubavi. Sve je to 'pod normalno' u srpskim reality showovima, što domaća publika pak nije navikla gledati. I dok je najveći domet domaćih realityja seks pred kamerama, u srpskima pak to 'više nije vijest'. Dva su 'glavna' igrača: 'Parovi', koji su nedavno počeli te 'Zadruga', koja bi trebala početi večeras.

POGLEDAJTE VIDEO: Iva Grgurić odgovorila je na 24 pitanja

Pokretanje videa...

Iva Grgurić u 24 pitanja 08:17

Riječ je o 4. sezoni showa, nakon što je u prethodnoj nedavno završenoj pobjedu odnijela Hrvatica Iva Grgurić. Ovaj put se 'zadrugari' također bore za novčanu nagradu u iznosu od 50.000 eura, a u show ih ulazi 50. Ući će ih i još, no produkcija zasad naravno ne otkriva tko su im asovi iz rukava.

Od zvučnijih imena koja ulaze ili se šuška da će u nekom trenu ući u show su Stanija Dobrojević, Kristijan Golubović, Rada Vasić, Miki Đuričić, Marija i Miljana Kunić... 

Ove sezone produkcija je odlučila dodatno začiniti ionako papreni show, pa dovodi i anonimna lica, kako iz Srbije, tako i iz regije. U kontroverznom showu natjecat će se i Hrvatice, poput nesuđene stomatologinje Monike Horvat, koja se nekad natjecala u showu 'Hrvatski top model'.

Tad je doduše bila prirodna, bez estetskih zahvata, a produkcija traži uglavnom takve dame kako bi privukle pozornost. Ulazi i mladi par iz Hrvatske - Fran Pujas i Paula Hublin.

U showu su estradni menadžer, bivša policajka, bivši robijaš, medicinska sestra, modeli, paparazzo, ali i brojne pjevačice, kao i robot Leposava. Svi oni ne prezaju ni pred čim kako bi se 'proslavili' i odnijeli novčanu nagradu. 'Ako mi produkcija bude dala gumenu lutku, imat ću seks s njom pred kamerama', izjavio je stanoviti srpski, kako ga zovu, najpoznatiji paparazzo Zoran Buđić Kobra. Najveća posvuduša među zadrugarima definitivno je Rada Vasić.

Nema realityja u kojemu nije bila. Uostalom, Vasići žive od pojavljivanja u takvim vrstama showova. Kad smo doznali da ulazi u show, priznala nam je da namjerava prevariti supruga Radu, ako za to bude prilike. Neće se libiti seksa pred kamerama. Najpoznatija starleta i Sorajina vječna suparnica Stanija Dobrojević natjecateljima će se pridružiti nešto kasnije i kao već uigrani reality igrač pomrsiti sve konce, najavljuju njezini prijatelji.

Njezin najveći rival u showu bit će bivši mafijaš i borac Kristijan Golubović, koji je dobar dio života proveo u zatvoru.

Sa Stanijom je svojedobno ljubovao, a danas su na ratnoj nozi i neprestano se vrijeđaju, kako po medijima, tako i po realityjima.
Nedavno je počeo i drugi jednako kontroverzan show 'Parovi'. U tom realityju od domaćih snaga predstavljat će nas Neven Ciganović i Barbara Mucić.

- Motiv mi je novac, zbog love i idem, ali i da se vidim s nekim starim prijateljima, jer ovo je All Stars sezona. Nakon što sam pokorio svjetsku scenu svojom kitom, vrijeme je i da Balkan upozna nacionalno blago koje se krije u mojim gaćama - rekao nam je modni stilist uoči ulaska u show.

No vrlo brzo promijenio je mišljenje. Nekoliko sati prije samog ulaska u show požalio nam se kako su ga nasanjkali. Očekivao je super luksuznu vilu, a kad je došao, shvatio je da nema ni 'l' od luksuza, no već je potpisao 'ugovor s vragom' pa nije bilo povratka. Špekuliralo se kako u 'Parove' ulazi i domaća starleta Ava Karabatić, no njezin osebujni otac Ivica tvrdi nam da ipak neće, doduše samo iz njoj poznatog razloga. 

U showu je i Ervin Mujaković, Sarajlija koji je radio kao voditelj solarija, a koji se proslavio seksom sa Stefani u posljednjem regionalnom 'Big Brotheru'. Tu je i Nina Prlja, koja je provela neko vrijeme u zatvoru zbog šverca droge...

Ali to nisu ni blizi svi....

U BB-u se seksao sa Stefani, a u Parovima mu starleta nudi brak
U BB-u se seksao sa Stefani, a u Parovima mu starleta nudi brak

Tu je atraktivna studentica politologije Anja Todorović, koja se nada kako će publika baš nju zavoljeti i odvesti do pobjede.... 

Sreću će okušati i kandidatkinja Šmizla.

Kao i još nekoliko čudnovatih silikonskih dama...

Participants of Zadruga 4 at medical examinations in Simanovci.

Ucesnici Zadruge 4 na lekarskim pregledima u Simanovcima. Participants of Zadruga 4 at medical examinations in Simanovci.

Ucesnici Zadruge 4 na lekarskim pregledima u Simanovcima.

I za kraj. Robot Leposava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao