To je to što me zanima!

Robotski psi napadaju: Život Eltona Johna je u opasnosti

Filmski je svijet prepun je opasnosti. Rakete se pojavljuju odasvuda, na kuće padaju bombe iz vedra neba, a čini se kako i robotski psi napadaju slavne pjevače na ulicama
Vidi originalni članak

Publika diljem svijeta oduševila se 2015. godine kombinacijom tradicionalnog špijunskog trilera i sjajnih, modernih, mudrih preokreta u filmu 'Kingsman: Tajna služba'. Odvažna akcija u tom s istinski nevjerojatnim akcijskim scenama ove godine pokušat će nadmašiti nastavak, 'Kingsman: Zlatni krug'.

Jedna od prvih stvari kojima je 'Zlatni krug' uspio nadmašiti svojeg prethodnika svakako je glumačka postava u kojoj se nalazi i legendarni Elton John. Slavni glumac je vijest o svojem nastupu objavio svojevremeno i na svojem Instagramu.

Pogledajte video

Za samo dva dana u kina nam stiže nastavak lude špijunske komedije, 'Kingsman: Zlatni krug', s Taron Egertonom i Colinom Firthom u glavnim ulogama, a pridružit će im se i Julianne Moore, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Jeff Bridges, Vinnie Jones i Elton John.

'Kingsman: Zlatni krug' u distribuciji Blitza u kina stiže 21. rujna i to u najboljim formatima IMAX i 4DX, a ulaznice za film možete kupiti već danas na blagajnama kina ili online na stranicama kina.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • plik 22.09.2017.

    Čudi me da Hauser nije angažiran da štiti Eltona... :))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare