To je to što me zanima!

Rod Stewart objavio je album snimljen u kućnom studiju

Legendarni se Rod Stewart iznenada pojavio u londonskom CD shopu ‘HMV’ kako bi se družio s obožavateljima i potpisivao novo objavljeni album, ‘Another Country’
Vidi originalni članak

Legendarni se Rod Stewart iznenada pojavio u londonskom CD shopu ‘HMV’ kako bi se družio s obožavateljima i potpisivao novi , upravo objavljeni album, ‘Another Country’ . Album je nastavak zaokreta u karijeri započetog 2011. Iznimno uspješnim albumom ‘Time’:

- Shvatio sam da je jedini način za pisanje pjesama biti iskren i osoban koliko god je to više moguće. Dobro prihvaćanje mog zadnjeg albuma dalo mi je motiva da nastavim pisati nove pjesme s različitim temama. Dalo mi je to i snage da počnem eksperimentirati s različitim žanrovima kao što su ska, reggae i keltski napjevi - rekao je Stewart.

Ovog je puta Rod tijekom snimanja albuma koristio najmoderniju tehnologiju :

- Ponekad imam dojam da sam mnoge godine mog života proveo u tonskom studiju. Mogućnost da snimam doma , gdje je većina pjesama i nastala, bila je tako intimna i inspirativna - kaže pjevač koji je originalnošću i brojnim hitovima uspio izgraditi jednu od najuspješnijih glazbenih karijera svih vremena. U više od pet desetljeća na sceni, Rod Stewart je prodao više od 200 milijuna primjeraka albuma i singlova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare