To je to što me zanima!

Rodilo se prijateljstvo: Anezi i Klara zajedno će slaviti Novu

Jako sam sretna što mi za Novu godinu dolazi Anezi i što ćemo se ponovno vidjeti. Pretpostavljam da ćemo ići na neku večeru, piće pa u klub ili ćemo ostati kod kuće, rekla je Klara
Vidi originalni članak

Iako u showu 'Gospodin Savršeni' nisu uspjele pronaći pravu ljubav, Alena Nezirović Anezi (32) i Klara Perko (32) tijekom snimanja postale su dobre prijateljice. S obzirom na to što uvijek rado uživaju u zajedničkom druženju, Anezi će kod Klare u Njemačkoj provesti i Novu godinu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako donosi RTL, djevojke se i dalje redovito čuju te su ostala u odličnim odnosima. Koliko su bliske potvrđuje i činjenica da će Novu godinu dočekati zajedno u Njemačkoj.

ODGOVORILA NA PROVOKACIJU Naljutili Anezi: Zbog showova sam uštedjela 150 tisuća eura

- Jako sam sretna što mi za Novu godinu dolazi Anezi i što ćemo se ponovno vidjeti. Pretpostavljam da ćemo ići na neku večeru, piće pa u klub ili ćemo ostati kod kuće, to je potpuno nevažno, bitno je da ćemo biti zajedno. Baš smo postale dobre prijateljice i često se čujemo. Baš kao i s Hanom - rekla je Klara za RTL.

Anezi je uzbuđenje oko puta u Njemačku odmah podijelila i sa svojim pratiteljima na Instagramu, a u storyju je označila i prijateljicu Klaru.

VIDI OVO! Krše li Meghan i Harry kraljevski protokol: Gdje se smiju ljubiti, a gdje ne?

Idi na 24sata

Komentari 32

  • alexkler 28.12.2018.

    Ova je Klara tako cool i dobra osoba ,baš sam joj se nasmijao ono što sam uspio gledati u ovom otužnom showu

  • Mthesecond 28.12.2018.

    Baš si nekako odgovaraju,tu su negdje :)) I jedna i druga vole pričati...Haha...Švabica bi trebala biti neka stand up komičarka :)) A Anezi mi nekako draga,nije moj tip al mi je draga,djeluje mi nekako milo i djeluje kao osoba koja nije baš sigurna u sebe...Njoj bi rado udijelio jedan zagrljaj,kao podršku,za ohrabrenje :)) I zamolio bih je da ne priča previše,da ne ulazimo u neke filozofije..Haha..

  • 28.12.2018.

    Jedino ova Klara bila zanimljiva tamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare