To je to što me zanima!

Roditelji Lindsay Lohan: 'Mi smo krivi za njene ovisnosti'

Roditelji posrnule glumice prvi put su istupili u javnost te progovorili o svojoj prošlosti za koju smatraju da je krva za Lindsayjino ponašanje i probleme s ovisnostima
Vidi originalni članak

Michael i Dina Lohan, rastavljeni roditelji glumice Lindsay Lohan (29), bili su gosti u emisiji Stevea Harveyja. Iako je Lindsay, čini se, iza sebe ostavila skandale, ali i glumačku karijeru, njeni se roditelji osjećaju krivima za sve što joj se dogodilo. 

- Mislim da je neupitno da smo mi odgovorni za put kojim je Lindsay išla. Naš razvod i naš loš odnos utjecali su na Lindsay tako da je tugu utapala i bol otupljivala. Srce mi se slama jer je patila zbog načina na koji sam se ponašao - priznao je otac glumice koja je zbog kršenja zakona bila uhićena čak šest puta. 

- Ona je tako talentirana i toliko toga je uspjela sama - dodao je Michael. 

Njegova bivša supruga i Lindsayjina majka otkrila da je njihova kći bila svjedok mnogim trenucima zlostavljanja, što je na nju kasnije utjecalo. 

Lindsay se prije nekoliko godina preselila u London, gdje je pokušala stvoriti kazališnu karijeru no bez uspjeha. Prošle godine, glumica je kupila stan u londonskoj četvrti sa zaručnikom, ruskim nasljednikom Egorom Tarabasovom (22). 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Filomena 01.05.2016.

    trzavice u braku i rastave na djecu ostavljaju trajne posljedice

  • mery13_1 01.05.2016.

    kad je ovisnost u pitanju uvjek je netko drugi kriv, nikad dotična osoba

  • 01.05.2016.

    ma jok , nisu ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare