To je to što me zanima!

Rođendan 'Dnevnika': Studio izgleda kao svemirski brod

Čini mi se da imamo bolji studio od svjetskih velesila, poput BBC-ja i CNN-a. Osjećam se kao da radim u svemirskom brodu, rekao je voditelj Saša Kopljar
Vidi originalni članak

Čini mi se da imamo bolji studio od svjetskih velesila, poput BBC-ja i CNN-a. Osjećam se kao da radim u svemirskom brodu, rekao nam je Saša Kopljar (53) uoči današnje obljetnice 10. godina 'Dnevnika' Nove TV.

Voditeljica Marija Miholjek (38) sa sjetom se oprostila od dosadašnjeg studija.

- Saša i ja smo sjedili u studiju i jako nam je smetao razgovor u prostoriji iza nas s kojom nas je dijelio zid. Zamolili smo tišinu, a nakon tri minute u studiju se pojavio Mirko Filipović, koji je došao vidjeti tko ga to utišava. Rekli smo mu: ‘Sve je u redu, samo vi nastavite’. Smijali smo se i govorili: ‘Ovo nam nije trebalo’ - prisjetila se Marija.

I voditelj Petar Pereža (35) studio uspoređuje sa svemirskim brodom. I on se prisjetio anegdote koju neće zaboraviti.

- Zbog preopterećenja su Mariji otkazale baterije na mikrofonu pa sam ja svoj otkačio, stavio na penkalo te smo imali improvizirani mikrofon. Ponekad se uz svu modernu tehnologiju treba osloniti na vlastitu kreativnost - rekao nam je Petar Pereža.

Studijom je oduševljena i voditeljica Romina Knežić (34).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bijesna baba 10.10.2015.

    jedino taj dnevnik i pogledam

  • Pametna ovca 10.10.2015.

    Dobar mi je taj dnevnik za pogledati.

  • El Tractor 10.10.2015.

    Hrt ih je počeo kopirati, ali ostali su obična kopija kao uvijek, ovo je definitivno najbolji Dnevnik od svih na televiziji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare