To je to što me zanima!

Roger Waters zbog Hajduka umalo je otkazao koncert?

Hajduk nije ispoštovao ugovor i prouzročio nam je probleme s menadžmentom Rogera Watersa, kaže Vladimir Ivanković, direktor Adria Zabave
Vidi originalni članak

Iako se na koncertu Rogera Watersa na Poljudu sve činilo savršeno, u pripremama se, kažu organizatori, zbog utakmice koja se igrala dva dana prije koncerta odvijala drama. Bilo je problema s postavljanjem pozornice.

- Hajduk nije ispoštovao ugovor i prouzročio nam je probleme s menadžmentom Rogera Watersa, a naš partner Live Nation počet će nas izbjegavati - kaže Vladimir Ivanković, direktor Adria Zabave. Dodao je da je koncert umalo otkazan i najavio tužbu protiv Hajduka zbog nepridržavanja ugovora.

U klubu najavljuju protutužbu jer je zbog koncerta oštećena atletska staza, a stadion je ispražnjen dva dana poslije ugovorena roka. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • laki-luka 26.07.2013.

    Da bi dobio Poljud moraš biti platežno sposoban

  • kakogod 26.07.2013.

    citat iz večernjeg: "Hajdukov predsjednik Marin Brbić silno se iznenadio zbog moguće tužbe. Tek sada je otkrio da je bilo svega oko održavanja koncerta. – Zbog nepoštovanja bitnih odredbi iz ugovora, neplaćanja, 13. lipnja raskinuli smo ugovor oko održavanja koncerta, koji je na kraju održan zahvaljujući našoj dobroj volji. Naime, Adria nam do 13. lipnja nije platila ratu (iznos od 200 tisuća kuna, nap.a.), koju je bila dužna platiti u travnju, a u ugovoru stoji da se ugovor raskida ako se ugovorne obveze ne poštivaju. Ta rata plaćena je dan prije koncerta. Isto tako, zadužnicu nam je organizator koncerta dostavio na sam dan održavanja, i to nakon naših silnih pritisaka i prijetnji da ćemo im iskopčati struju. Stvarno ne znam čemu sve ovo, mi smo organizatore pustili na teren dva dana prije obveze. Po ugovoru su na teren mogli 19. srpnja, mi smo ih pustili 17. srpnja, dan prije naše europske utakmice. Zbog toga smo imali probleme s Uefom, koja nam je davala rokove da organizatori koncerta maknu svoje stvari. Mi smo učinili sve što je trebalo, ne znam čemu sve ovo – kazao je Brbić."

  • drmm 26.07.2013.

    Stvarno je dugo trajala suradnja...na *obostrano* zadovoljstvo...netko će opet izvući deblji kraj...nagradno pitanje,tko je taj...niste li Haj*dugovci govorili o suradnji na duge staze...e stvarno ste dugo izdržali...kao i u svemu drugome...hi,hi,hi......!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare