To je to što me zanima!

Rokaj Fest ovog ljeta bi se mogao premjestiti u Pulu?

Milan Bandić rekao je da ne zna da festival ide iz Zagreba te dodao da nije veliki roker, ali što se njega tiče neka se na Jarunu svira sve do jutra
Vidi originalni članak

Nakon što se festival 'Žedno uho' preselio u Šibenik, Zagreb bi mogao ostati i bez open air festivala 'Rokaj Fest'. Festival se na zagrebačkom Jarunu održavao od 2006. godine, no organizatori nisu nikako dobivali pomoć od grada osim 250.000 kuna pomoći od prošle godine. Organizatori su i ove godine od Gradske uprave tražili potporu, ali nisu je dobili, a kako neslužbeno doznaje Zagrebancija.com od ove godine festival bi trebao biti u Puli. Nakon što je danas na Gradskoj skupštini i SDP-ov Jurica Meić upitao gradonačelnika Milana Bandića što misli poduzeti u vezi s festivalom, on mu je odgovorio:
- Ne znam da festival ide iz Zagreba. Svake godine sam bio na otvaranju tog festivala. Ne znam o čemu Jelena Pavičić Vukičević pregovara. Nisam veliki roker, ali što se mene tiče neka sviraju do jutra - rekao je gradonačelnik Zagreba i pozvao organizatore na razgovor s Meić Vukičević. Marko Perica, glasnogovornik Rokaj Festa, nije htio ništa potvrditi, ali je rekao da su sve opcije trenutačno otvorene.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • graziella 20.04.2010.

    Bože, svi putevi vode u Pulu.Viva la Pola.

  • Medici 20.04.2010.

    Bilo bi super da se taj festival održava tamo gdje mu je i mjesto..jer na Jarunu nije..da li itko zna a koji ne živi u blizini Jaruna koja je to buka..i tako tri dana tj noći za redom?!? Ako se može zabraniti rad lokalima na jadranu u jeku sezone nakon 23 ili 24 sata onda se može i ovo preseliti negdje drugdje..a može i u Pulu..daj Bože.

Komentiraj...
Vidi sve komentare