To je to što me zanima!

Roker Milić: 'Moja kći je bila na mene, i ja sam uzimao sve...'

Bila je nekoliko puta na liječenju. Prvi put dečkom koji ju je uveo u narkomaniju, pa onda on nakon tjedan dana pobjegne. Pa onda s ovim mužem s kojim ima djecu, rekao je glazbenik
Vidi originalni članak

Bivšem bubnjaru Bijelog dugmeta Miliću Vukašinoviću (68) krajem srpnja preminula je kći Maja Avdibegović. Nju je u stanu u Sarajevu pronašla prijateljica i to  samo nekoliko sati pošto su je otac i njegova supruga posjetili.

SUPRUGA VUKAŠINOVIĆA: 'Milić pati za kćerkom, bojim se da ne digne ruku na sebe...'

- Bio sam spreman na takvu jednu vijest budući da je mlada ušla u taj svijet droge. To je toliko teško, fizički se možeš skinuti s heroina. Možeš je svezati, sve boli, kosti, ako ne ubrizgaš drogu. To prođe za sedam dana, ali psiha je problem - ispričao je Milić Vukašinović za srpske medije.

- Bila je nekoliko puta na liječenju. Prvi put dečkom koji ju je uveo u narkomaniju, pa onda on nakon tjedan dana pobjegne. Pa onda s ovim mužem s kojim ima djecu isto je bila na liječenju - rekao je glazbenik.

- Jako je mlada ušla u narkomaniju, a ja sam kasno otkrio. Kada sam joj iznajmio stan, upozorio sam ju da se kloni  teških droga. U tom stanu je bilo leglo narkomanije - dodao je-

NAJTEŽE RAZDOBLJE IKAD Roker Milić nakon smrti kćeri: 'Vrijeme prolazi i bol je jača...'

Milić i Maja nisu zajedno živjeli, ali on joj je davao novac i pomagao.

- Po glasu sam znao, kad  kul priča, da je puna života, e to je značilo da se 'uradila'. Nisam je ni po stražnjici udario, što je možda trebalo. Znao sam da će biti na mene, da ima moju genetiku, prirodu. U Londonu sam sve uzimao, samo nisam bio na igli, sve ostalo jesam, šmrkao kokain, pušio, pio viski - rekao je Vukašinović.

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Tinna77 04.10.2018.

    Da se mene pita ja bi rock muziku ukinula za sva vremena. U tome nema niceg dobrog jer potice od sotonizma a da ne govorim o simbolima, pogotovo ovaj koji pokazuje ova mlada dama na slici.

  • SilikoniralaSiSe 03.10.2018.

    Pusit travu tarit koku i pit viski je jedno,a bost se iglom u stanu s dzanketama je drugo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare