To je to što me zanima!

Rokovi planovi: Udebljat ću se malo, žena kaže da sam presuh

Morao bih dobiti nekih pet do sedam kilograma i onda je to to, a kad kažem udebljati - mislim na mišićnu masu koju trebam dobiti, ispričao je pobjednik četvrte sezone 'Života na vagi'
Vidi originalni članak

Pobjednik četvrte sezone 'Života na vagi' Robert Baković Roko (43) Božić je proveo u krugu obitelji, skupa su večerali i pjevali božićne pjesme pa išli na polnoćku. Za RTL otkrio je i planove za nadolazeću godinu. Kako kaže, nova godina, novi Roko. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nemam baš neke planove, osim da se malo udebljam jer žena kaže da sam presuh. Morao bih dobiti nekih pet do sedam kilograma i onda je to to, a kad kažem udebljati - mislim na mišićnu masu koju trebam dobiti. Ostalih planova nemam, osim želja da svi budemo zdravi, veseli i sretni - rekao je Roko. 

Također, Rokov najdraži sport je nogomet pa je odlučio u novoj godini krenuti na nogomet, a ostalo bi volio da teče kao što je dosad. 

MACA, MIRNA, GURKA Nisu pokleknuli: Paze što jedu, vježbaju i za vrijeme blagdana

- Želim samo nastaviti ovim ritmom i da svi oko mene budu zdravi i veseli - kaže. 

Što se tiče prehrane nakon showa, nastavio je istim tempom. Planira se i dalje pravilno, odnosno zdravo hraniti, a vikendom će si priuštiti hranu po svom guštu. 

- Dan mi počinje doručkom, nakon toga odvozim djecu u vrtić i školu, popijem kavu u svom kafiću i jurim na trening. Nakon treninga idem kući kuhati ručak, jedem i idem na posao. Vodim računa o tome da uvijek imam nešto zdravo uza se, tako da međuobrok i večeru nosim sa sobom - ispričao je.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 31.12.2019.

    Uistinu jesi presuh, u odnosu na sumo hrvača recimo. Čovjeku treba još puno vježbe da napravi nešto od sebe, a žena bi ga nazad debljala

  • ..D a r k w o o d.. 31.12.2019.

    Pa 5-7 kila se može u 4-6 mjeseci natuč mišićne mase a to isto omasovi tijelo i izgledaš još skladnije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare