To je to što me zanima!

Roman Abramovič rastaje se nakon 10 godina od supruge

Nakon 10 zajedničkih godina donijeli smo tešku odluku. Rastajemo se, ali ćemo ostati bliski prijatelji, roditelji i partneri na projektima koje smo zajedno razvijali, stoji u priopćenju
Vidi originalni članak

Ruskog milijardera Romana Abramoviča (50) u posljednje vrijeme viđaju bez supruge Daše (36), a par je sada potvrdio kako se razvodi.

- Nakon 10 zajedničkih godina donijeli smo tešku odluku. Rastajemo se, ali ćemo ostati bliski prijatelji, roditelji i partneri na projektima koje smo zajedno razvijali. Zajedničkim snagama ćemo odgajati naše dvoje djece. Skupa ćemo također raditi kao suosnivači Muzeja suvremene umjetnosti u Moskvi i kulturnog centra New Holland Island u Sankt-Petersburgu - stoji u priopćenju.

Ruski milijarder i urednica časopisa upoznali su se 2005. godine, a vjenčali su se u privatnosti. 

Kada su se upoznali, vlasnik nogometnog kluba Chelsea još je bio u braku s Irinom Malandinom, a nakon što se od nje rastao 2007. godine, prohodao je sa Žukovom. Prva supruga bila mu je Olga Jurevna Lisova.

Milijarder ima petero djece iz braka s Irinom, a s Dashom je dobio dvoje djece - sina Aarona Alexandra (8) i kći Leah Lou (4).

Ruski milijarder “težak” je 9.1 milijardi dolara (oko 57 milijardi) kuna koje će sada morati podijeliti s uskoro bivšom suprugom.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Ivana791 08.08.2017.

    Dobro za njega, vidi se da je ona neka ja pa ja pa koja mu je ogorcala zivot.

  • 08.08.2017.

    Uče li naši novinari pravopis hrvatskog jezika???????'

  • 07.08.2017.

    i on?

Komentiraj...
Vidi sve komentare