To je to što me zanima!

Romansa Brada Pitta i Emily Ratajkowski i dalje traje? Provode puno vremena zajedno

Ratajkowski je početkom rujna podnijela zahtjev za razvod nakon što ju je njen suprug Sebastian Bear-McClard navodno prevario
Vidi originalni članak

Nakon što su krajem kolovoza glumac Brad Pitt (58) i manekenka Emily Ratajkowski (31) viđeni kako se drže za ruke, a sada se priča da provode sve više vremena zajedno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brad i Emily se zasigurno druže i 'provode puno vremena zajedno', rekao je bliski izvor za People. I dodaje da 'njihovi prijatelji nisu sigurni koliko su ozbiljni, jer ne djeluju kao da službeno hodaju'. 

Emilyn glasnogovornik nije još komentirao navedene tvrdnje. 

Ratajkowski je početkom rujna podnijela zahtjev za razvod nakon što ju je njen suprug Sebastian Bear-McClard (34) navodno prevario. Mediji su izvijestili da je podnesak osporen, što znači da supružnici nisu riješili uvjete razvoda.

- Da, varao je. On je serijski varalica. Odvratno je. On je pas - rekao je izvor blizak manekenki za PageSix

Emily i Sebastian su se vjenčali na ceremoniji u veljači 2018. nakon što su dva tjedna prije u javnost objavili svoju romansu. Par je dočekao sina Sylvestera (1) u ožujku 2021. nakon što su u videu za Vogue objavili da je manekenka trudna. 

Pitt i Ratajkowski su prije mjesec dana viđeni kako šeću New Yorkom i drže se za ruke, a par dana prije toga viđeni su kako se druže u romantičnom bistrou u Parizu. 

SAN MNOGIH MUŠKARACA Nije ni čudo što je Brad Pitt pao na Ratajkowski: Pogledajte njezina najseksepilnija izdanja

- Večerali su u rezerviranom prostoru i zabavljali se do kasnih večernjih sati - rekao je izvor blizak manekenki.

Podsjetimo, Pitt se razveo od glumice Angeline Jolie (47) nakon što su bili zajedno 12 godina i zajedno imaju šestero Maddoxa Chivana (21), Zaharu Marley (17), Shiloh Nouvel (16), Paxa Thiena (18), Knoxa Leona (14) i Vivienne Marcheline (14).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Adisibio 29.09.2022.

    To Brade, mlada je i voljna. Samo udri.

  • ludaluda 29.09.2022.

    zašto iritantna? po njenim izjavama žena je čisto na mjestu

  • __Che__ 29.09.2022.

    trpaj brade,nije to sapun

Komentiraj...
Vidi sve komentare