To je to što me zanima!

Romansa na pomolu? Stanija se sviđa predsjednikovu sinu

Playboyeva zečica i bivša sudionica 'Survivora' i Igor Dodik (25), sin predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, upoznali su se u jednom klubu u Crnoj Gori
Vidi originalni članak

Nakon nedavnog raskida zaruka s bogatim Rusom, starleta se tijekom nedavnog boravka u Crnoj Gori zbližila s Igorom Dodikom (25), sinom predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika. Izvor blizak Staniji Dobrojević (27) za srpski Alo je otkrio kako se Playboyjeva zečica već duže vrijeme sviđa predsjednikovu sinu Igoru.

Dok su sjedili u jednom crnogorskom baru na plaži, poslao je šampanjac za njezin stol.

- On je već duže vrijeme zagrijan za Staniju. Vidio ju je na televiziji i svidjela mu se. Smišljao je planove kako bi došao do nje, a onda su se sreli u Crnoj Gori. Poslao joj je šampanjac iako je bila u muškom društvu. S obzirom da su se njezini prijatelji bunili, Stanija je rekla konobaru da vrati piće, ali joj je on rekao kako ne smije. Potom mu se zahvalila na piću, a onda je uslijedilo upoznavanje - otkrio je izvor i dodao da su zajedno izlazili tijekom njezina sedmodnevnog boravka u Crnoj Gori.

Nakon njezina povratka u Beograd, počeo ju je zvati i po nekoliko puta na dan.

- Istina je da smo se upoznali u Crnoj Gori. Dok sam sjedila u klubu 'Stefan Braun', poslao mi je šampanjac. Samo ću reći da je to jedno lijepo poznanstvo - komentirala je Playboyeva zečica.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • marija1411 19.08.2012.

    na ovoj trećoj sliki ko slučajno joj spale kupaće i to nasuhom

  • Šarlota 19.08.2012.

    Danas predsjednikov sin, sutra tata......... eeeee, gdje je njoj kraj!

  • damir masina 18.08.2012.

    Zaista smiješno, pa zar postoji čovjek kojemu se Stanija ne sviđa ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare