To je to što me zanima!

Romantični Karačić je zaručnici poklonio plišanca na kojem je njihova slika: 'Puno te volim'

Karačić se potrudio pa je na plišancu napisao zaručnici čestitku za rođendan na makedonskom jeziku. Fotografija koju je isprintao na plišanom medvjedu nastala je u Mostaru...
Vidi originalni članak

Makedonka Dušica Andonovska, zaručnica Igora Karačića (31), nedavno je proslavila rođendan, a romantični rukometaš iznenadio ju je darom. Dušica se na društvenim mrežama pohvalila kako joj je Igor poklonio velikog plišanog medvjeda koji drži srce, na kojemu je njihova zajednička fotografija. 

POGLEDAJTE VIDEO: Igor Karačić bio je heroj reprezentacije u Beču

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Fotografija koju je isprintao na plišanu igračku nastala je u Mostaru, a Igor je se nedavno prisjetio.

- Staro, ali zlatno - napisao je u opisu. 

Karačić se potrudio pa je na plišancu napisao zaručnici čestitku na makedonskom jeziku.

- Na ovaj poseban dan se rodila jedna posebna osoba. Sretan rođendan. Puno te volim Dušice - napisao je rukometaš, a ona mu je uzvratila da ga voli.

Igor je u ožujku zaprosio Dušicu te na društvenim mrežama objavio fotografiju njezine ruke na kojoj je prsten. Igor je svoju djevojku iznenadio laticama ruža na podu kojima je oblikovao srce i napisao 'Volim te' te joj je priredio tortu na kojoj piše 'Hoćeš li se udati za mene?'.

Par je u vezi više od godinu dana, a upoznali su se dok je Igor igrao za Vardar. 'Razotkrili' su ih makedonski mediji, a ubrzo nakon toga i Igor je javno na društvenim mrežama potvrdio njihovu vezu. Igor i Dušica ne objavljuju često zajedničke fotografije na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • privatnik123 26.06.2020.

    Od svih mostarki on izabrao makedonku!

  • Brufen 26.06.2020.

    Vrhunski članak

Komentiraj...
Vidi sve komentare