To je to što me zanima!

Romantični Rakitić iznenadio Raquel dizajnerskim prstenom

Pratitelji su pohvalili odabir Rakitićevog poklona za Valentinovo i poručili kako su on i Raquel lijepi par. Španjolka i bivši hrvatski nogometni reprezentativac su u braku od 2013. i imaju dvoje djece
Vidi originalni članak

Zaljubljeni parovi u romantičnom okruženju jučer su slavili Valentinovo. Svima je taj dan čestitala i Raquel Mauri (30) koja je Dan zaljubljenih provela sa suprugom i nogometašem Ivanom Rakitićem (32).

POGLEDAJTE VIDEO: Raquel Rakitić priča hrvatski

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pokazala je i poklon koji je dobila od supruga. Raquel je ponosno pozirala s dizajnerskim prstenom. Njezini pratitelji pohvalili su Ivanov odabir i poručili im kako su lijepi par. 

Iako danas 'blistaju' od sreće, Rakitić se u početku njihove veze dosta trudio kako bi je osvojio. Španjolka i bivši hrvatski nogometni reprezentativac su u braku od 2013. i imaju dvoje djece.

Sve je počelo 2011. kada je  Rakitić iz Schalkea preselio u Sevillu gdje je ugledao Raquel koja je radila kao konobarica.

SUPRUGA IVANA RAKITIĆA Poslušajte kako Raquel priča hrvatski: Oduševila je videom

- Ne znam kako bih to objasnio. Kad god bih je vidio, kao da je u meni eksplodirala bomba. Učio sam španjolski i borio se. Koristio sam ruke kako bih joj opisao što želim reći. Njoj je sve bilo smiješno. Govorila je da je ona Jane, a ja Tarzan. Pio sam toliko kave da je to bilo smiješno. Pitao sam je 20 ili 30 puta prije nego što je pristala - ispričao je svojedobno Rakitić.



 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • iiiih 15.02.2021.

    Ima cudna usta

  • Krušo Hagur 15.02.2021.

    overshitting

  • SvimaDobro 15.02.2021.

    Bravo Ivane jako lijepa gesta

Komentiraj...
Vidi sve komentare