To je to što me zanima!

Ronaldo pozirao s kćeri nakon tragičnog gubitka sina tijekom porođaja: Zauvijek ću te voljeti

'Uživaj s djevojčicom', 'Čuvajte se, nije vam lako', 'Malena će vam pomoći u boli', samo su neki od komentara koji su im pisali pratitelji ispod objave
Vidi originalni članak

Skupi snage da prebrodiš težak period, pisali su obožavatelji nogometaša Cristiana Ronalda (37) ispod fotografije koju je podijelio s više od 436 milijuna pratitelja na Instagramu. Na fotografiji drži kćer, koju su on i partnerica Georgina Rodriguez (28) dobili sredinom travnja ove godine. Fotografiju je u sat vremena lajkalo više od 4,5 milijuna. 

- Zauvijek te volim - napisao je Portugalac. 

Georgina je bila trudna s blizancima, trebali su dobiti sina i kćer i neizmjerno su se veselili proširenju obitelji, ali sin je na porodu preminuo. 

- S neizmjernom tugom moramo objaviti kako je naš dječak preminuo. Ovo je najteža bol s kojom se jedan roditelj može susresti. Samo rođenje naše kćerkice nam može dati snagu da preživimo ovaj trenutak. Želimo zahvaliti liječnicima i medicinskim sestrama na svemu. Šokirani smo nakon ovog gubitka i molimo sve za privatnost u ovim teškim vremenima. Naš dječak, ti si naš anđeo. Uvijek ćemo te voljeti - napisao je nogometaš Manchester Uniteda. 

CRISTIANO ZAHVALIO SVIMA Prva fotografija Georgine i Ronalda nakon tragedije: Sada moramo biti zahvalni za život

Cristiano otprije ima četvero djece, Cristiana Juniora (11) i četverogodišnje blizance Evu i Matea, koje je dobio umjetnom oplodnjom, a kćerkicu Alanu Martinu (4) rodila je Georgina. 

ZA PLAKATI OD SMIJEHA: NOVI SKEČ-SERIJAL

Idi na 24sata

Komentari 51

  • gvagec 30.04.2022.

    Momak ti bi trebao biti u zatvoru zbog silovanja, ali lova radi sve, ali ne mjenja povjest i tijek. Znamo mi takove 'od prije poznati policiji'. Zna li tvoja familija tko si ................

  • Nameless 30.04.2022.

    Glumec...

  • Fleur A La Rose 30.04.2022.

    Očito je opet surogat majka rodila ove blizance. Zašto ih Georgie nije mogla roditi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare