Sport

Komentari 16

Prva fotografija Georgine i Ronalda nakon tragedije: Sada moramo biti zahvalni za život

Prva fotografija Georgine i Ronalda nakon tragedije: Sada moramo biti zahvalni za život

Dome slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su zajedno s nama. Želimo se zahvaliti svima na lijepim riječima i gestama. Vaša podrška je vrlo važna, napisao je Ronaldo

Krajem listopada prošle godine Cristiano Ronaldo i njegova Georgina radosno su objavili kako očekuju blizance, kćer i sina. Željno su iščekivali prinove u obitelji, no nažalost, u ponedjeljak ih je pogodila strašna tragedija.

Portugalac je na Instagramu objavio kako im je preminuo sinčić na porodu, dok je druga beba preživjela.

Strašna bol i najveći gubitak koji može osjetiti jedan roditelj. Nije ga bilo na treninzima Manchester Uniteda i propustio je derbi protiv Liverpoola, a cijeli svijet je stao uz njegovu obitelj. Anfield je u sedmoj minuti pljeskao u njegovu čast, stizale su poruke podrške iz cijelog svijeta.

Ništa ne može nadoknaditi ovaj gubitak, ali podrška mnogih može pomoći da lakše prebrode. Ovo je dokaz da nisu sami u ovoj neizmjernoj boli. 

Georgina se vratila iz bolnice, a Cristiano je na Instagramu objavio obiteljsku fotografiju i zahvalio svima. 

- Dome slatki dome. Gio i naša djevojčica konačno su zajedno s nama. Želimo se zahvaliti svima na lijepim riječima i gestama. Vaša podrška je vrlo važna i svi smo osjetili ljubav i poštovanje koje imate prema našoj obitelji. Sada je vrijeme da budemo zahvalni za život koji smo upravo dočekali na ovom svijetu - napisao je nogometaš Manchester Uniteda. 

Cristiano otprije ima četvero djece, Cristiana Juniora (11) i blizance Evu i Matea (4), dobio je umjetnom oplodnjom, a kćerkicu Alanu Martinu rodila je Georgina što im je bilo prvo zajedničko dijete. Sada je na svijet došla još jedna kći, no nažalost, sinčić nije preživio. 

Najčitaniji članci