To je to što me zanima!

Ronaldova Georgina pokazala bujne obline i trudnički trbuščić

Georgina je na objavi do sada skupila više od dva milijuna i dvjesto tisuća lajkova, a pratitelji su joj u komentarima ostavili mnoštvo komplimenata. 'Tako si divna. Najbolja žena i mama', napisao joj je jedan obožavatelj
Vidi originalni članak

Djevojka Cristiana Ronalda (36), Georgina Rodriguez (27) pohvalila se trudničkim fotkama na Instagram profilu, a sudeći prema objavi, atraktivna manekenka trenutno se nalazi u Madridu u Španjolskoj. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tri srca - napisala je u opisu ispod dvije fotke na kojima pozira u uskoj crnoj haljini dok ruku drži na sve većem trudničkom trbuščiću. 

Georgina je na objavi do sada skupila više od dva milijuna i dvjesto tisuća lajkova, a pratitelji su joj u komentarima ostavili mnoštvo komplimenata.

- Izgledaš baš dobro; Tako si divna. Najbolja žena i mama; Još uvijek ne mogu vjerovati da čekaš blizance, predivno - pisali su joj. 

BILA PROTIV ZARUKA Ronaldova majka promijenila mišljenje o Georgini: Ona je dobra djevojka, uživat ćemo...

Termin porođaja joj je u travnju, a odbrojava dane do Netflixove dokumentarne serije o njoj, 'I am Georgina', koja izlazi 27. siječnja. Nedavno je otkrila i kako nije dobila puno na težini jer pazi.

- Pazim na sebe u ovim trenucima i nisam dosad dobila puno na težini. Imala sam na početku puno jutarnjih mučnina, no sada sam dobro - ispričala je.

Naime, Cristiano i Georgina čekaju blizance, curicu i dečkića. Sretne vijesti poznati par s obožavateljima je podijelio na Instagram profilima. 

Prije četiri godine Georgina je s Crisitanom dobila kći Alanu Martinu i to samo nekoliko mjeseci nakon što su rođeni blizanci Eva Maria i Mateo koje je nosila surogat-majka. Poznatom nogometašu surogat-majka rodila je i najstarijeg sina, Cristiana Juniora (11). 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 19.01.2022.

    Ovakve objave ne treba komentirati....u stvari nema se sto reci....

  • 18.01.2022.

    Čija su djeca jel se zna ?

  • kliko 18.01.2022.

    Genetski inzenjering ........

Komentiraj...
Vidi sve komentare